Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy anyuka tavasztól őszig (tehát amikor jó idő van) napi 5 órát kint van a gyerekekkel a házon kívül? Boltban, ügyeket intézni, aztán kint a kertben, sokszor ott is esznek, a legkisebb kint is alszik egyszer.

Figyelt kérdés
A gyerekek 5, 3 és 1 évesek. Tehát délelőtt 2.5 órát, délután 2.5-et.
2012. febr. 25. 21:22
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondoljak? Ha nekik így jó egészségükre. Nagy udvarunk van így gyakran mi is kint vagyunk legalább ennyit ha nem is minden nap.
2012. febr. 25. 21:25
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, Te vagy az említett anyuka.

Ne haragudj, de nem szoktam olyan mélységekig emberek életében vájkálni, hogy erről bármi véleményem legyen. Van kertjük, van rá lehetőségük, jól teszik, ahogy abból sem lenne semmi baj, ha kevesebbet lennének kint.

2012. febr. 25. 21:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

az enyémek is kint voltak szinte egész nap. Már csecsemőként a kertben aludtak délutánonként. Miért ne? Jó a levegő,csicseregnek a madarak.

Később kint játszottak szinte egész évben, van homokozó,hinta,medence sokszor több barátjuk is ott volt egész nap.

2012. febr. 25. 21:26
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

ja és ha már meleg van mi is ott eszünk. Sokkal jobb a teraszon mint az ebédlőben

(harmadik voltam)

2012. febr. 25. 21:27
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj ezzel? Ha lenne, rég kihalt volna az emberiség. Örülj hogy van kert, ott enni meg játszani tök jó... Miért, jobb lenne egy panellakásban üldögélni 23 órát naponta?? Sok oviban-bölcsiben meg a jó időben kint altatják a gyerekeket.
2012. febr. 25. 21:35
 6/25 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert egy tök durva beszólást kaptam ma, hogy na jön a jóidő megint kint élünk majd mint a cigányok...rossz ez? káros ez a gyerekekre nézve?
2012. febr. 25. 21:38
 7/25 A kérdező kommentje:
úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy van e erre vmi norma vagy nem illő kint lenni ennyit? Vagy zavarunk másokat? vannak szomszédok a gyerekek meg nyilván nem nulla decibellel élnek, de olyan kirívót se csinálunk szerintem.
2012. febr. 25. 21:42
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kint vagyunk kb ennyit, vagy többet is. Nálunk a szomszéd bácsi megszokta, hogy át is kukucskálunk a kukori miatt. Szerintem ez egy gonosz, rosszindulatú megjegyzés.
2012. febr. 25. 21:46
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig bent ülős voltam, nem igazán szerettem kint lenni a levegőn, de mióta a fiam megszületett 3-4 órákat vagyunk lent. Bár mi panelban lakunk, de ő igényli, így lent vagyunk a játszón, vagy sétálunk, kirándulunk. Van, hogy ott is etetem, mert neki is nyűg, hogyha mindent össze kell pakolni, feljönni a 3. em-re(lift nincs), majd vissza. Akkor inkább viszek gyümölcsöt, innit, meg ami kell még le és sokáig lent vagyunk. Ha kertesbe lennénk(remélem hamarosan ott leszünk) akkor délelőtt is, délután is rengeteget lennénk kint, mert igényli és jobb is, mint a lakásban ücsörögni. legalább nem a géphez szoknak a gyerekek.

Imádok én is kint enni, ha jó idő van, sőt apósoméknál még szakadó esőben is ettünk kint, fedett részen. Szóval ne szégyelld ezt, jót tesz nekik, egészségesek gondolom, elevenek, gyerekek. Mi bajuk lehetne?

Úgy éltek majd mint a cigányok? Nem hiszem. De ha igen, legyél akkor is büszke a gyerekeidre, hogy ilyenek! Ülhetnek még a szobába, irodába eleget életük folyamán!

Véletlenül nem olyan írta akinek van gyereke, de nem tudnak ennyit levegőn lenni? Vagy esetleg szomszéd, akit zavarhatnak gyerekek?

2012. febr. 25. 21:50
 10/25 A kérdező kommentje:
olyanok mondták, akiknek VAN gyereke.Csak ők van hogy napokig ki se jönnek. Kiegészítve azzal hogy majd az iskolában nem tudnak megülni-bent ülni a gyerekeim, mert állandóan kint lógnak...De nekem ez is bántó, mert nem kint lógnak, hanem én is kint vagyok velük. Örülök hogy nemcsak én gondolom így.
2012. febr. 25. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!