Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi volt az a legkisebb összeg,...

Mi volt az a legkisebb összeg, amit a hónap utolsó hetében, a következő fizetésig/gyedig, be kellett osztanod?

Figyelt kérdés
2012. aug. 25. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
200 Ft. Mivel ebből nem lehetett megélni kértem anyától, aki segített az utolsó fillérjét felezte velem. Persze ekkor nem volt gyerek. Amúgy még egyetemen előfordult, hogy nem ette 1 napja és akkor nem tudott senki küldeni. Felhívtam az ex-et akivel jóban vagyok mai napig és kaptam tőle kaját meg egy ezrest. Nem volt kínos, mert barátok maradtunk.
2012. aug. 25. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt, hogy nagyon-nagyon be kellett osztani. Amúgy sem szórhatjuk a pénzt de megvagyunk, amire kell arra jut. De hogy kérdésedre válaszoljak, olyan 2000-3000 Ft. Ha beteg lett volna a gyerkőc, akkor kölcsön kellett volna kérnem. Pelusa meg szerencsére volt.
2012. aug. 25. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

20-a óta nincs egy vasam se, csak a párom kajajegye.Van itthon elég kaja szerencsére, meg elég pelus is.Volt már ilyen, hogy kevés pénzből kellett sok kiadást fedezni, sőt volt, hogy már 15-én nem volt pénzünk.Ha van valami gáz vagy az én, vagy a párom szülei segítenek ki és általában nem kérik vissza.Persze ha tehetjük, vissza adjuk.

A gyed nagyon kevés, úgy volt, hogy szeptembertől dolgozom, de a főnökeim nem vesznek vissza, majd csak januárban (akkor lesz a lányom amúgy 2 éves), mert úgy majd 2 évig nem kell járulékot fizetni.

Marad a tengődés még 4 hónapig, megszoktuk már...

2012. aug. 25. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

180 Ft volt a számlámon júli 25.-én (a 3. házassági évfordulónk napján), a férjemnek már egy héttel előtte nullára ürült a pénze. :) :) Azaz még csak le sem tudtam volna venni, már ha egyáltalán lehetne ennyi pénzből vásárolni valamit.

Itthon a két gyerek, az embert is etetni kell, plusz kutya-macskakaja is fogytán.

Úgyhogy azt ettük, ami volt a spájzban, ami terem a kertben, plusz most jól tojnak a tyúkok is. Tejet egy termelőtől hozunk itt a faluban, neki mindig előre fizetünk valamennyit, de ha kifutunk a pénzből, az sem gond.

Szóval lecsó, rántotta, spenót, krumpli, házi kenyér, tejbegríz, csupa finomság. :) "Szerencsére" megsántult az egyik pulyka is, szóval azt levágtuk, így még hús is akadt.

Persze iszonyú rossz érzés, de jobb híján csak nevettünk rajta minden este. Azért nekünk "könnyű" így, hogy van a ház körül ez-az. Városban még szarabb lehet az ilyen helyzet.

2012. aug. 25. 23:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
239 Ft van a szamlamon masfel hete. Mindig igy van, egy ideje nem hasznalom a mobilom sem mert nincs mibol feltolteni. En meg most elkezdtem fogyozni, hogy a gyereknek legyen mit enni. Irtora varom mar a 3-at.
2012. aug. 25. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy csinálom, hogy a GYED-ből befizetem a számlákat, majd megveszem a gyereknek azt, ami tuti kell 1,5 hónapra (legyen tartalék, ha esetleg mégis gáz lenne), majd bevásárolok élelmiszerből.

A párom fizetéséből pedig tankolunk + ha kell valami, abból fizetjük.

Amikor elköltöztünk, akkor volt olyan 2 hónap is egymás után, hogy 100 forintunk sem maradt.

Szerencsére úgy hozta a sors, hogy a TeszVeszen rámakadt egy vevő, aki felvásárolta a lányunk kinőtt ruháit.

Első hónapban 35ezret kerestem így és ebből éltünk első hónap végén és félre raktam belőle 15ezret.

A második hónapban nagyon jól jött ez a tartalék.

Sajnos a költözés miatt feléltük minden félre tett pénzünket.

Most kezdjük újra a takarékoskodást, de az élet nem mindig szép... szóval, mindig kell valami.

2012. okt. 1. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!