A terhesség miért jár kellemetlenségekkel, és rosszullétekkel? Miért nem lehet "tünetmentes" minden terhesség?
Köszönöm a válaszokat!
Huh, az biztos!
Aki végighányja az egész terhességet, azt maximálisan meg tudom érteni, hogy nem élvezi, neki nem áldott állapot, hanem teher.
Múltkor FB-on volt egy ilyen cikk a terhességgel kapcsolatban, hogy miért kell a terhességnek rosszullétekkel telnie/járnia, és viccelve odaírta egy fiatal anyuka kommentben, hogy azért, mert Éva nem bírt magával.
Érti, aki érti. 😅 :D
Hát..én szerintem átéltem 10ből 9 tünetet. Végig hánytam 8 hónapot,vizesedtem,leszakadt a derekam,undorodtam mindentől,meg akartam kb halni,kb 1 percét sem élveztem és irigyeltem a probléma mentes várandós nőket :D
Sajnos rám így hatott a hormon,de szerintem ez a ritkábbik eset
Hat ez olyan kérdés... Hogy pl miért van olyan, hogy valaki 80evesen is aktív, szereti a családja, vannak barátai, hobbija, jól szolgál az egészsége, van egy hasonló jó kondícióban lévő szerető férje, körbeveszik az unokák....
Mást meg már fiatalon sok tragédia ér, meghal a ferje/gyereke, leeg a haza és kezdhet mindent elölről, beteg gyerektől kell egy életen át gondoskodnia, plusz egészségügyi gondokkal küzd....
Ez is olyan igazságtalan, miért nem lehet mindenkinek boldog, gondtalan élete?
Nézd a jó oldalát, ma már nagyon sok tünet enyhitheto, kezelhető, komoly esetekben (pl hellp szindróma) is tudnak segíteni, 100eve ez nem így volt...
Nekem pl egyetlen tünetem sem volt egyikkel sem, sőt, a barátnőim nagy része sem tapasztalt semmi negatívat, szóval ez is egy buta általánosítás.
De egyébként bármit is kellene átélni, megéri. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!