Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen kellemetlenségek...

Milyen kellemetlenségek fognak jelentkezni a terhességem vége felé?

Figyelt kérdés
mindenki azzal ijesztget,hogy még csak most jön majd a neheze és már kicsit unom!szeretném az egész 9 hónapot örömmel végigvárni,de már kezdek tényleg megijedni,hogy ennyire nehéz lesz a vége?nektek mik jelentkeztek?a vizesedést meg hamar kifulladok állapotot már tapasztaltam,de mik vannak vagy lehetnek még? 30 hetes kismama
2012. okt. 17. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem főleg hidegfrontoknál vettem észre, hogy alig bírtam menni, annyira nyomta a szeméremcsontomat a Kincsem, vagy nem tudom, csúszott szét a csípőm, de a combomba sugárzott a fájdalom, lépcsőn lefelé alig bírtam lépkedni...

A másik a pocakkeményedés volt, ami a vége felé sokkal kellemetlenebb, amikor az a hatalmas poci megfeszül...

És a 30 heti nehéz mozgás az bakfitty az utolsó hetekhez képest, az utolsó két hét nagyon nehezen telt, nehéz volt mozogni.

Mindezzel együtt én imádtam...bár már akkor nagyon vártam, hogy kinn legyen, de nem csak ezek miatt :)

2012. okt. 17. 13:05
 2/6 anonim ***** válasza:
Én tapasztalataim:Éjszaka nem nagyon tudtam aludni,sokszori pisilés,mozgási nehézségek.Most nem jut más eszembe,de tényleg nem volt könnyű,de minden perce megéri,és 1 évvel a szülés után is úgy érzem,hogy bár még sokszor átélném azt az érzést mikor a kisbabám mocorog a pocakomban.Ne a rosszra gondolj,hanem élvezz ki minden pillanatot,mert hamar elszáll ez az idő.
2012. okt. 17. 13:05
 3/6 anonim ***** válasza:
37 hetes vagyok ,eddig meg minden viszonylag oke. jo ,persze nehez mar sokat jarkalni, meg hajolgatas sem egyszeru de azon kivul annyira nem veszes. ha sokat ulok akkor faj a hatam (de ez betudhato a rossz tartasomnak is). en ugy alszom mint a bunda es kenyelmes is, nem zavar a hasam, egyedul a fordulasoknal erzem. nem vizesedek, a vernyomasom is rendben,szoval nem panaszkodom. egyedul a varakozas nehez mar :)
2012. okt. 17. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
Bár én még nem tartok a végén mert még csak a 34. hétben vagyok, de meg kell mondjam, hogy nagyon is jól viselem. Sztem ne hallgass senkire, nem vagyunk egyformák, lehet, hogy te is úgy fogod bírni mint eddig én. Nekem hála égnek nincs vizesedésem, nem ég a gyomrom, annyi egyedül, hogy nehezebb a mozgás de ez természetes. Még van egy bő hónapom, de nem úgy állok hozzá, hogy ú ez ezt mondta az meg azt. Nem hiszek senkinek, mert senki sem én, márha érted. :) Csak pozitívan. 34 hkm
2012. okt. 17. 13:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Ami nálam kellemetlenségnek számít, az a gyakori jóslófájás. Rendesen begörcsöl a hasam és nem túl kellemes mosolyogva menni olyankor az utcán :) A másik az éjjelente 3-szori kelés pisilés miatt. Kicsit be is lassultam az eddigi tempómhoz képest, de ez nem számít. Tulajdonképp nem mondhatnám nehéznek, legfeljebb nem leszel olyan fürge, mint most, nem kell tőle rettegni. Én simán ellátom mellette a másik két gyerkőcöt is ;) És már csak másfél hét...
2012. okt. 17. 13:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem annyi volt, hogy a 30. hét után már egyre többször produkált olyan mozgolódást, ami nem csak hogy nem volt kellemes, de kifejezetten fájt.

A másik meg a 35. héttől a kézzsibbadás, a jobb kezem ujjvégeit nem érzem, és van hogy nem csak zsibbad, hanem sajog az egész. A dokim szerint ebbe a terhességi korba belefér, bírjam ki... csak éjjel elég érdekes amikor 15ször kelek fel arra hogy valamelyik karom könyöktől lefelé fáj, és csak akkor múlik el, ha felállok.

Na meg persze az állandó kézzsibbadás miatt nehezebb a házimunka, írni is alig bírok...

2012. okt. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!