Milyen kellemetlenségek fognak jelentkezni a terhességem vége felé?
Nekem főleg hidegfrontoknál vettem észre, hogy alig bírtam menni, annyira nyomta a szeméremcsontomat a Kincsem, vagy nem tudom, csúszott szét a csípőm, de a combomba sugárzott a fájdalom, lépcsőn lefelé alig bírtam lépkedni...
A másik a pocakkeményedés volt, ami a vége felé sokkal kellemetlenebb, amikor az a hatalmas poci megfeszül...
És a 30 heti nehéz mozgás az bakfitty az utolsó hetekhez képest, az utolsó két hét nagyon nehezen telt, nehéz volt mozogni.
Mindezzel együtt én imádtam...bár már akkor nagyon vártam, hogy kinn legyen, de nem csak ezek miatt :)
Nekem annyi volt, hogy a 30. hét után már egyre többször produkált olyan mozgolódást, ami nem csak hogy nem volt kellemes, de kifejezetten fájt.
A másik meg a 35. héttől a kézzsibbadás, a jobb kezem ujjvégeit nem érzem, és van hogy nem csak zsibbad, hanem sajog az egész. A dokim szerint ebbe a terhességi korba belefér, bírjam ki... csak éjjel elég érdekes amikor 15ször kelek fel arra hogy valamelyik karom könyöktől lefelé fáj, és csak akkor múlik el, ha felállok.
Na meg persze az állandó kézzsibbadás miatt nehezebb a házimunka, írni is alig bírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!