Karácsonyi ajándékozás kisgyerek mellett?
Nálatok mikor jön a jézuska? Egyszerre hozza a fát és az ajándékokat?
Mindig bajban vagyok hogy lenne a legjobb megoldani.
Volt hogy a déli alvás ideje alatt díszítettem fel a fát és akkor raktam oda az ajándékokat is. De miután felkeltek az esti vacsoráig nem igazán tudtak mindennel játszani és túl sok inger is érte őket ezáltal. Volt olyan hogy előző este díszítettem a fát másnap reggel a fa állt csak és délelőtt kimentek az apukájukkal míg én oda raktam az ajándékokat. De ez se volt annyira jó megoldás mert így az ebédet nem akarták nyugodtan enni és a déli alvás is nehezen ment.
Már csak a kicsi alszik délben.
Nálatok hogy szokott ez lenni?
#24 igazad van, mindenkinek így kéne csinálni ahogy neki jó.
Ha te a fát hamarabb díszíted akkor jó, más még csak 24.-en díszíti.
Tökéletes mendket opció
Mi mindig 2-3 nappal korábban allitjuk a fát, éjszaka, így a gyerekek arra ébrednek, hogy míg aludtak, a Jézuska hozott fát. Gyerekkoromban is így volt, én a mai napig emlékszem annak a varázsára, hogy reggel kimentünk és ott volt a fa, alatta az ajándékokkal (anyám 23a éjszaka díszített).
Na most azt ajandékokkal nem tudom, hogy lesz, 24-e reggelre szeretném berakni (azr is a Jèzuska hozza), de 3,5 éves és 1,5 éves gyerekem van, nem tudom, kibírjak-e az ajándékbontásr estig. Amikor én gyerek voltam, mi is csak keső délután bontottuk, és erre is emlékszem, hogy olyan klassz, hangulatos volt nézegetni a becsomagolt ajándékokat a fa alatt, találgatni, mi lehet benne, mikor anyám nem látta, megfogdosni 🫣
Lehet, hogy odarakom a közös játekot (lego), amivel játszhatnak este, és majd a nagyszülők meg sógornőmék ajándékát (ők szenteste délután jönnek hozzánk vacsizni) meg a mi kisebb ajándékukat csak delután rakjuk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!