Nálatok mikor jön a jézuska? Egyszerre hozza a fát és az ajándékokat?
Mindig bajban vagyok hogy lenne a legjobb megoldani.
Volt hogy a déli alvás ideje alatt díszítettem fel a fát és akkor raktam oda az ajándékokat is. De miután felkeltek az esti vacsoráig nem igazán tudtak mindennel játszani és túl sok inger is érte őket ezáltal. Volt olyan hogy előző este díszítettem a fát másnap reggel a fa állt csak és délelőtt kimentek az apukájukkal míg én oda raktam az ajándékokat. De ez se volt annyira jó megoldás mert így az ebédet nem akarták nyugodtan enni és a déli alvás is nehezen ment.
Majd, amikor már tudja, hogy nem a Jézuska hozza….
nov. 28. 14:41
22/26 anonim válasza:
Mi együtt díszítjük a fát 24.-én. Gyermekkoromban így volta. Este hozza az ajándékokat a Jézuska. Apuka elviszi őket sétálni estefelé vagy eltereli a figyelmüket, én meg addig oda csempészem az ajándékokat a fa alá.
nov. 28. 16:41
23/26 anonim válasza:
19 Nem hurrogtam le senkit, gyerekemet pláne nem Csak mivel neki is fura volt a Jézuskás dolog, főleg, hogy már mindenkinek volt Jézuskája, ami nekem is fura. Megmondtuk neki, hogy bizony az emberek ajándékoznak egymásnak ajándékot karácsonykor, nem tűnik úgy, hogy ezzel traumatizáltuk volna.
nov. 28. 17:42
24/26 anonim válasza:
Soha nem ertettem az ilyen kérdéseket. Miért nem úgy csináljátok ahogy nektek jó??? Meg is bolondulnek ha 24tol lenne Cska fa és karácsony után lesném még januárig a 0 karácsonyi hangulatban. Nekünk úgy jó hogy hamarabb feldiszitjuk, hogy minél tovább gyonyorkodhessunk benne. Az ajandekokat nem a Jézuska hozza, hanem mi. A fát együtt diszitjuk.
nov. 28. 18:51
25/26 anonim válasza:
#24 igazad van, mindenkinek így kéne csinálni ahogy neki jó.
Ha te a fát hamarabb díszíted akkor jó, más még csak 24.-en díszíti.
Tökéletes mendket opció
nov. 28. 19:05
26/26 anonim válasza:
Mi a férjemmel 23 este altatás után fél díszítjük a fát, másnap éjjel tesszük alá az ajándékokat. Így egy külön nap van amikor csodálhatja csak a fát, és nagyon várja a másnapot. Másnap reggel meg nagyon örül az ajándékoknak, ki bontja, játszik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!