Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Karácsonyi ajándékozás kisgyer...

Karácsonyi ajándékozás kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés

Nálatok mikor jön a jézuska? Egyszerre hozza a fát és az ajándékokat?

Mindig bajban vagyok hogy lenne a legjobb megoldani.

Volt hogy a déli alvás ideje alatt díszítettem fel a fát és akkor raktam oda az ajándékokat is. De miután felkeltek az esti vacsoráig nem igazán tudtak mindennel játszani és túl sok inger is érte őket ezáltal. Volt olyan hogy előző este díszítettem a fát másnap reggel a fa állt csak és délelőtt kimentek az apukájukkal míg én oda raktam az ajándékokat. De ez se volt annyira jó megoldás mert így az ebédet nem akarták nyugodtan enni és a déli alvás is nehezen ment.

Már csak a kicsi alszik délben.

Nálatok hogy szokott ez lenni?

nov. 28. 11:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%
9-es. 8# vagyok. Nálunk gyerekként így jött mama Jézuskája stb. Tök jól bevált. :) Imádtam ebben a hitben élni, amikor már tudtam, hogy ők veszik, akkor is imádtam. De mi örök gyerekek maradunk ilyen téren a férjemmel is. 14 éve minden mikuláskor is fellógatva találok hol az ablakba, hol az erkélyen, hol itt ott egyszer csak egy csomagot a nevemmel amit telepakol a kedvenc dolgaimmal és előadja, hogy nem tudja hogy került oda pedig mindketten tudjuk, hogy ő. Jókat nevetünk ezen, ezek olyan kis jó dolgok, gyereknek is az. Van egy varázsa. Rossz lehetett így felnőni neked.
nov. 28. 12:38
 12/28 anonim ***** válasza:
83%

#9 ne haragudj, de elég megkeseredett lehetsz.

Baromság vagy nem, a gyerekek álmait akkor sem töröm össze

Sajnállak őszintén.

nov. 28. 12:48
 13/28 anonim ***** válasza:
44%
10, annyira erdész, amennyire játékgyáros. Sajnálom, hogy elveszed azt a boldogságot a gyerekedtől, amikor reggel felébred és szalad megnézni a karácsonyfát, ami egyszer csak ott termett… És hogy mèg le is hülyézel ezért másokat az csúcs. Nekem is így volt gyerekkoromban , és én is így csinálom, ès iszonyú boldogok a gyerekeim, majd 10+ évesen ráérünk együtt díszíteni. Ja de persze ehhez az kell, hogy nem egy lusta p…na vagyok, hanem előző éjszaka éjfélig fent vagyok és díszítem a fát. :)
nov. 28. 12:49
 14/28 anonim ***** válasza:
86%

Szuper Scrooge lenne a 9-bol a való életben az már biztos

#13 a lányom 11 éves lesz, természetesen tudja mi a szitu, mégis azt mondta, hogy továbbra is csináljunk úgy, hogy a Jézuska hozza a fát, az ajándékokat, mert az olyan jó érzés.

nov. 28. 12:55
 15/28 anonim ***** válasza:
76%
De jó :)
nov. 28. 13:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Naljnk sem birjak ki delig,delutanig. 23 an diszitunk es 24en reggel mar 6kor pizsamaban bontanak.:) A fat nem dugdosom eloluk, sztem hulyeseg. A gyerekek imadnak diszitenk, minden evben egyutt diszitjuk fel. Mar nem alszik a kisebb sem,igy egesz nap megy a jatek.
nov. 28. 13:46
 17/28 anonim ***** válasza:
47%
Na jó, én vagyok 9, lehet lepontozni nyugodtan, nem érdekel. Gyerekem hisz pl. a Mikulasban és addig hisz benne amíg akar, nem rontom el az örömét. De mivel jár hittanra és karácsonykor Jézus születését ünnepeljük, nyilván felmerül, hogy hogyan hozhatna ajándékot. Azokban akiknek Jézuska, kb. ugyanaz, mint a Mikulás, húsvéti nyuszi, fogtündér, nyilván fel se merül ez a kérdés. Engem amúgy az se zavar ha a grincs hozza a fát valakinél, abszolút nem érdekel. De az hogy ha valaki máshogyan csinálja mint ti azt minek pontozzátok le, fel nem foghatom. Ahány ház annyi szokás, így van ez jól és nem kell feltétlen mást megszolni azért, mert máshogyan csinálja. Ja és az én lányom nagyon szereti feldisziteni a fát. Akkor az aki titokban díszíti fel a fát a férjével, elveszi ezt az örömöt a saját gyerekeitol?
nov. 28. 13:52
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Nem veszem el, lesz majd lehetősége..
nov. 28. 14:01
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

#17 te kezdtél itt kotekedni, hogy minek hazudni, így meg úgy.

Az egy dolog, hogy máshogy csináljátok, de azért nem kellene lehurrogni a gyereket, hogy nem Gizike Jézuska, Gizike veszi...

Szegény gyerek.

Nem, nem vesszük el a gyermekeinktől az örömöt, hogy mi díszítjük a fát.

Örömet okozunk nekik azzal, hogy lám, ellátogatott hozzánk a Jézuska.

nov. 28. 14:24
 20/28 anonim ***** válasza:
28%
18-mikor? felnőttként? Nem bántás, tényleg kíváncsi vagyok.
nov. 28. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!