Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?
Figyelt kérdés
Mi a férjemmel nagyon szeretjük a mekis hamburgert sültkrumplival, de nem ettünk màr 1000 éve, mert nincs a közelben rá lehetőség, falusiak vagyunk. Most alkalmunk adódna rá, mert olyan helyre megyünk, ahol van meki. Na de van egy 2 éves kisfiunk, akit vinnénk magunkkal. Azt nyilván nem tehetjük meg, hogy neki nem adunk ott enni, na meg amúgy sem hiszem, hogy tolerálná, ha nem kaphatna belőle 😅 viszont még kicsinek tartom ahhoz, hogy ilyet egyen. Ti mikor engedtètek először, hogy (nyilván nem napi szinten) megkóstolja a mekis ételeket a gyerek?nov. 26. 20:53
41/47 anonim válasza:
42/47 anonim válasza:
Ezt nem ertem en sem, hogy miert kell egyszer is szemetet adni a gyereknek ? MIERT ? Az az egy is rossz neki, a kis majanak, testenek, ugy megdolgoztatja a majat, epet, nem is gondolnatok.
Igen, en ettem, es igen a 3 evesem ette a bebietelt mellettem az etetoszekben. Mert nem adok neki szemetet, ennyi.
44/47 anonim válasza:
43-as, nalatok Mo.-n nem letezik toddler food ?
Na majd 50 ev mulva biztos lesz 😂
45/47 anonim válasza:
42 én meg béniétellel se törtem. Magam csináltam neki. A zöldség és gyümölcs a kertből van. A boltba lehet akármilyen bio az nem az igazi.
Felesleges ezen vitázni sztm...
46/47 anonim válasza:
44: bicskanyitogató ez a fellengzősség - lehet, hogy jobb országban élsz, mint Mo., de hogy jobb ember nem lettél tőle, azt biztos. Gondolom ilyen mac'n'cheese-szerűségre gondolsz... vagy bármilyen előrecsomagolt cucc. Hát bocs, de ahhoz nem kell toddler foodnak hívni :D a bébiétel, meg amit a csecsemő eszik - vagy már elfelejtettél magyarul is?
47/47 anonim válasza:
3 éves etetőszék és bébiétel? :D Szerintem az a troll, aki ezt írta, nem látott még közelről gyereket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!