Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor evett először mekis...

Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?

Figyelt kérdés
Mi a férjemmel nagyon szeretjük a mekis hamburgert sültkrumplival, de nem ettünk màr 1000 éve, mert nincs a közelben rá lehetőség, falusiak vagyunk. Most alkalmunk adódna rá, mert olyan helyre megyünk, ahol van meki. Na de van egy 2 éves kisfiunk, akit vinnénk magunkkal. Azt nyilván nem tehetjük meg, hogy neki nem adunk ott enni, na meg amúgy sem hiszem, hogy tolerálná, ha nem kaphatna belőle 😅 viszont még kicsinek tartom ahhoz, hogy ilyet egyen. Ti mikor engedtètek először, hogy (nyilván nem napi szinten) megkóstolja a mekis ételeket a gyerek?

tegnap 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

Olyan 15 hónapos lehetett amikor először mentunk vele mekibe, nuggetset és sult krumplit eszegetett.

Most 3,5 éves, 5, vagy 6 alkaloammal voltunk gyorsétteremben es már kap egy saját sajtbureszt.

Fél évben 1x belefér szerintem.

tegnap 21:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
14 évesen. Még nem volt minden sarkon Meki.
tegnap 21:53
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
A nagyobb gyerekünk közel 3 éves volt, egyébként nem ízlett neki. A kisebb most 1 évesen kapott, mert idegen városba mentünk, mindenki nagyon éhes volt és ez tűnt a leggyorsabbnak. Neki ízlett a nuggetts és krumpli. Azóta se ettek ott, nem is lesz szokásunk, szerintem nektek is simán belefér, hogy ott egyetek a kicsivel együtt, nem lesz ez nálatok se mindennapos, ennyitől nem kell rosszul érezned magad.
tegnap 22:22
 14/21 anonim ***** válasza:
42%
Annyira mókás, hogy mindenki előadja az egészségtudatost, hogy ők biz' sosem esznek a mekiben, max ha cigánygyerekek potyognak az égből :D hihető
tegnap 22:32
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

14!

3as-4es vagyok. Én nem azt írtam,hogy sosem járunk. Hanem azt,hogy 1 évben 1x kb..

Én régen nagyon szerettem, havonta mentem 1x.

De mióta megszületett a lányunk,alig megyünk. Nagyon ritkán.

Ennek megvannak az okai,itt nem fejteném ki,ha nem baj. Magánügy.

tegnap 22:41
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#14 ritkán járunk mert messze van tőlünk, ha közelebb lenne mennenek gyakrabban.

Sőt, édességet is eszik a fiam, meg tévét is néz, szóval ja.

tegnap 22:49
 17/21 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem 2 évesnek semmi baja sem lesz, ha egyszer eszik ott.

Rendszeresen nyilván nem tenne jót a gyorskaja, senkinek, pláne gyereknek.

Amúgy nem tudom pontosan, valamikor 3 évesen (+- 1 év), de a sajtburger nem nyerte el a tetszését, csak sült krumplit ette meg végül. Azóta mcnuggets amit szokott enni, max 2x egy évben, 8 éves.

tegnap 22:55
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Mi vagyunk a legrosszabb szulok de havonta 1x eszunk ilyen helyen. Pizzat is rendelunk havonta, gyros talat is. Talan 1 eves volt amikor siman megette a sajtburgert.

De ezek mellett mindig normalis etelek vannak sok zoldseggel.

tegnap 23:02
 19/21 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem még 1 éves sem volt , de már ugy falta a hambit hogy az nem igaz.

Mi sokszor járunk(2-3 hetente), ha ez soknak szamit.😀

Mindig eszik ő is , kér mellé nuggets-et is.

Hát ez van . 😛

tegnap 23:18
 20/21 anonim ***** válasza:
Had egye...
tegnap 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!