Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?
"Igen tudom, hogy egy szál krumpli nem öl meg senkit, de mindig így kezdődik. Aztán azon kapja magát a szülő, hogy a gyerek nem kíván sem zöldséget, sem gyümölcsöt, csak a mű kaját követeli."
Ugyan már, ezt csak bebeszéled magadnak. Mi is elmegyünk Mekizni évi 2-3 alkalommal, bizony nyomják befele a hamburgert meg sült krumplit ilyenkor, de ettől meg az év maradék 99%-ában normálisan esznek.
Amit leírsz, kb. ott elképzelhető, ahol heti rendszerességgel járnak kajálni ilyen helyekre, de ez nagyon ritka.
Tipikus magyar forum 😂
5 felnottbol 4 elhizott, 5 gyerekbol 3 kover, rohado fogak, atlageletkor 64 ev, 40 evesen kapkodjak a vernyomascsokkentot , DE az a par aki nem eteti a gyereket szemettel, le van pontozva, aki 1 evesnek mekit ad az meg fel.
Szegyen az orszag meg a lakoi ... nem veletlen kelet, es marad is meg, ugy latszik.
, DE az a par aki nem eteti a gyereket szemettel, le van pontozva, aki 1 evesnek mekit ad az meg fel."
Pontosan. Amerikában pl. tökre természetes, hogy heti több alkalommal is ott ebédel a család. Meg is látszik az egész nemzeten, több mint 60%~a túlsúlyos, cukorbeteg stb. Ami eléri Amerikát, az előbb utóbb Európát is elfogja. Mellesleg minek adnék a gyerekemnek nem ritkán - , hanem akár egyetlen egy alkalommal is szemetet? 😃
Azon is gondolkodjatok el, hogy miért dobják ki a mekis burgert pár perc után? 👾
Azt tudjátok, hogy a mekis krumpli (amit itt egyesek előszeretettel adnak a gyereküknek) termesztése olyan mérgező, hogy a vetés után, a termelők öt napig az ültetvény közelébe sem mennek?
Genetikailag módosított krumpli (azért néz ki olyan tökéletesen), ami NAGYON egészségtelen és rákkeltő.
Lehet azzal jönni, hogy "Jaj, évi 1-2 alkalomtól nem lesz baja"..
Oké, de miért adjak egy ilyen vackot akár egyetlen egy alkalommal is a gyerekemnek? 🤔
"Oké, de miért adjak egy ilyen vackot akár egyetlen egy alkalommal is a gyerekemnek?"
Hagyjuk már, le merem fogadni, hogy te is szoktál nasit adni neki néha, vagy megengedni, hogy tévézzen, vagy olyan mosógéllel mosod a ruháját meg olyan tusfürdővel fürdeted nap mint nap, amiből ömlik ki a sok vegyszer, amit szív fel a szervezete a bőrén keresztül, stb.
Mindenki csinál "káros" dolgokat a gyerekével, ezért abszurd is számon kérni ilyenek miatt valakit, miközben te us csinálod, csak mást.
#36 Na látod ezt nagyon benézted.
Vegyszeres öblítő? A Férjem már a terhességem alatt nézte, hogy milyen megoldások vannak, amik nem ártalmasak.
Tv, mobil? 😃 Ez is bukta. Mi sem szoktuk nézni, csak néha egy-egy filmet vagy sorozatot. Nap közben soha nincs bekapcsolva. Szerencsére van ezer más lehetőség (főleg kinti program), amivel le lehet kötni a gyereket. Rengeteget kirándulunk, megyünk ide-oda.
Nasi? Én utálom őket. Rosszul vagyok a chipstől pl.
Fehér cukor nincs is itthon, egyáltalán nem használjuk, sőt még napraforgó olaj sincs.
Eddig szerencsére csak előnyét láttuk ennek az életmódnak. Sportolunk is, fittek vagyunk és magam sem tudom, hogy mikor voltunk utoljára betegek. Én ezt a példát akarom tovább adni.
Nyilván a mai modern világban nem lehet minden potenciálisan mérgező ételt, terméket vagy akár tevékenységet elkerülni, de amiről tudom, hogy ártalmas azt próbálom elkerülni.
Van az a mondás " Ha nem futsz amíg egészséges vagy, majd fogsz amikor megbetegszel".
Felőlem amúgy mindenki azt eszik és azzal tömi a gyerekét, amivel akarja.
Nem az én egészségem megy a gallyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!