Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikor evett először mekis...

Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?

Figyelt kérdés
Mi a férjemmel nagyon szeretjük a mekis hamburgert sültkrumplival, de nem ettünk màr 1000 éve, mert nincs a közelben rá lehetőség, falusiak vagyunk. Most alkalmunk adódna rá, mert olyan helyre megyünk, ahol van meki. Na de van egy 2 éves kisfiunk, akit vinnénk magunkkal. Azt nyilván nem tehetjük meg, hogy neki nem adunk ott enni, na meg amúgy sem hiszem, hogy tolerálná, ha nem kaphatna belőle 😅 viszont még kicsinek tartom ahhoz, hogy ilyet egyen. Ti mikor engedtètek először, hogy (nyilván nem napi szinten) megkóstolja a mekis ételeket a gyerek?

nov. 26. 20:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
9%

En szeretem, sokat jartunk mikor pici volt, DE mindig vittem neki kajat, bebietel, vagy gyumolcs, epp amilyen etkezes kovetkezett.

Eloszor 6-7 evesen evett ott.

Mondjuk en nem szemetekkel etetem, szin hus, hal, napi 6-7 parolt zoldseg, gyumolcs, igy minden nap 10 eve.

nov. 27. 01:00
 22/47 anonim ***** válasza:
Nálunk is 1,5 éves kor körül. Pár falat krumpli meg nuggets volt. Amúgy néha eljárunk mekibe, nagyon szereti ezeket a kis könyveket, ami a Happy Mealhez van. Mondjuk 2-3 havonta 1x. Nem tartom ördögtől valónak, igyekszünk egészségesen enni itthon, évi 4 alkalommal meg belefér, nekünk is.
nov. 27. 05:16
 23/47 anonim ***** válasza:
49%
Szar a mekis kaja,egèszsègtelen,de mi is szoktunk venni,ha pestre megyunk.Illetve mindig vettünk eddig.Mert akárhányszor eszunk mekis kaját,a lányomnak mindig fáj a hasa,a fèrjemnek a gyomra.Amugy 2 èvesnek simán adhatsz .Nekem nincs a kisebb kèt èves ès evett már.
nov. 27. 05:41
 24/47 anonim ***** válasza:
58%

2,5 éves a fiam. Többször voltunk Mekiben, pár szál sültkrumplin kívül sosem evett mást. Múlt héten volt először, hogy hajlandó volt megkóstolni a nuggets-et, egyet meg is evett. :)

Nem tartom ördögtől valónak a Mekit. Ha 1x-1x eszik, nem lesz tőle semmi baja. Nyilván mi se járunk minden héten. :)

nov. 27. 05:53
 25/47 anonim ***** válasza:
50%
10körül volt, minem jártunk mekibe. kfc-t evett ovisan már a nem csípőset.
nov. 27. 05:54
 26/47 anonim ***** válasza:
58%
9 éves a lányom, talán 3 alkalommal evett a mekiben eddig, tehát nagyon jól el van nélküle. Nem is szeretném hogy ez változzon még egy darabig. Nagyon sok mindent megeszik, nem válogatós. Unoka tesója viszont heti szinten megy a szüleivel, szerintem ő már más étel ízét nem is érezné.
nov. 27. 05:56
 27/47 anonim ***** válasza:
12%

Évek óta nem ettem a mekiben és a gyerekem sem fog.

Pont nemrég olvastam, hogy a meki vezetősége sem engedi a saját családjának, hogy azt a szemét kaját egye, akkor én miért? Még a penész sem eszi, erre adjam a gyerekemnek?

Igen tudom, hogy egy szál krumpli nem öl meg senkit, de mindig így kezdődik. Aztán azon kapja magát a szülő, hogy a gyerek nem kíván sem zöldséget, sem gyümölcsöt, csak a mű kaját követeli. Sajnos nagyon rá lehet kapni. Régen én is mekiztem. Ma már ott tartok, hogy coca-colat sem ittam lassan öt éve. Nem várhatom el a gyerekektől, hogy egészséges életet éljen, ha én nem azt az utat követem.

nov. 27. 07:35
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

1,5 éves kora körül, évi kb. 2 alkalommal eszünk ilyen helyen, amugy inkább a Burger Kingben.

Én nem találom ördögtől valónak, pedig itthon egészségesen eszünk, de néha jól esik egy kis gyors kaja, üdîtő.

nov. 27. 08:20
 29/47 anonim ***** válasza:
66%
Nyugodtan adhatsz neki.
nov. 27. 08:42
 30/47 anonim ***** válasza:
Amióta megeheti, elég kicsi volt még. Ritkán megyünk mekibe. Semmi baja nem lesz pár alkalomtól.
nov. 27. 09:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!