Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?
Figyelt kérdés
Mi a férjemmel nagyon szeretjük a mekis hamburgert sültkrumplival, de nem ettünk màr 1000 éve, mert nincs a közelben rá lehetőség, falusiak vagyunk. Most alkalmunk adódna rá, mert olyan helyre megyünk, ahol van meki. Na de van egy 2 éves kisfiunk, akit vinnénk magunkkal. Azt nyilván nem tehetjük meg, hogy neki nem adunk ott enni, na meg amúgy sem hiszem, hogy tolerálná, ha nem kaphatna belőle 😅 viszont még kicsinek tartom ahhoz, hogy ilyet egyen. Ti mikor engedtètek először, hogy (nyilván nem napi szinten) megkóstolja a mekis ételeket a gyerek?tegnap 20:53
21/21 anonim válasza:
En szeretem, sokat jartunk mikor pici volt, DE mindig vittem neki kajat, bebietel, vagy gyumolcs, epp amilyen etkezes kovetkezett.
Eloszor 6-7 evesen evett ott.
Mondjuk en nem szemetekkel etetem, szin hus, hal, napi 6-7 parolt zoldseg, gyumolcs, igy minden nap 10 eve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!