Mikor evett először mekis kajàt a gyerek?
Az enyém (2 éves) szokott kapni már egy ideje a sajtburgeremből egy falatot, ha kér, de inkább a sült krumplit szereti 😀
Szerintem egy kis kóstolótól semmi baja nem lesz, amúgy sem járunk napi/heti szinten, én meg olyankor igyekszem gyorsan enni, hogy megegyem előle (még nagyon lassan eszik) 😂
Meg nem evett, 2 eves, de mi havi egyszer este szoktunk rendelni, amikor mar alszik 🙈🙈
Kell egy kis bunozes nekunk is 😂
Na de ha nem igy lenne, egyutt mennenk, akkor nyilvan kapna o is. En most ketlem, hogy egy alkalomtol nagy baj lenne. Lehet meg se eszi.
Szerintem 9 hónapos volt amikor egy szál sült krumplit adtam neki, mert majd kiesett a babakocsiból, hogy ő is szeretne és nem volt nálunk semmi babakaja... De nyilván ez nem egy egész menü volt, csak 1 szál krumpli.
Amúgy lehet kérni répa karikákat, vizet vagy rostos üdítőt is, szóval "normális" ennivalót is lehet kapni a mekibe, kérdés megeszi-e ha látja, hogy ti hambit esztek.
Én 2 évesnek egy adag csirke nuggetset rendelnék sült krumplival. Ha egy évben egyszer kap ilyet semmi baja nem lesz tőle.
3 éves lesz a fiunk, ritkán járunk mekibe.
Először talán másfél éves volt ahogy mentunk
Marha szaranya lévén adtam neki kóstolni akkor.
Azóta egyszer voltunk most a nyár felé, akkor is evett, de csak sült krumplit, a hambi nem kellett neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!