Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hanyadikos koráig tanultatok...

Hanyadikos koráig tanultatok együtt a gyerekkel, és mikortól tanult már javarészt egyedül?

Figyelt kérdés
nov. 15. 11:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A 9.-essel is tanulok matekot, mert nem érti, de általánosságban hatodik osztálytól már elég önállóan kezelték a tanulnivalóikat. De mindenkivel leülök azokból a tantárgyakkal, amik nem mennek nekik.
nov. 15. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Sose. Alsóban a suliban tanultak és megtanították tanulni. Felsőben meg már egyedül tanul (bár sokat eddig nem kellet, napi max fél-1óra). Egyedül a verstanulásban segítek, mert az így gyorsabb neki.
nov. 15. 11:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hatodikos koráig. Aztán egyre ritkábban... nyolcadik óta már nem kell.
nov. 15. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt írhatnám, mint az első válaszoló.
nov. 15. 12:11
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
2-3.osztálytól kellett egyre kevesebbet, 4.o-ban már szinte semmit sem kellett segítenem.
nov. 15. 13:32
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Másodikos, sosem tanultam vele. Átnézem az írásbeli leckéjét és ki is kérdezem, nyilván ha valami nem világos és segítséget kér, segítek, de sosem kell vele ott ülni.
nov. 15. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

A matekot meg most is segítek neki, nehezen érti meg, kell a segítség(5.osztalyos)

Minden mást egyedül csinál.

Másodikban meg tanultam vele, utána már nem.

nov. 15. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
81%

A húgommal érettségiig kellett tanulni.

Velem soha,én is nő vagyok.

nov. 15. 20:06
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Egyszerűbb lenne tanulni megtanitani. Nem véletlenül van egyetemen tanulás módszertan óra, nem tudnak tanulni mire odajutnaj, mert anyuci mindig vele tanult..
nov. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!