Hanyadikos koráig tanultatok együtt a gyerekkel, és mikortól tanult már javarészt egyedül?
Figyelt kérdés
nov. 15. 11:46
1/9 anonim válasza:
A 9.-essel is tanulok matekot, mert nem érti, de általánosságban hatodik osztálytól már elég önállóan kezelték a tanulnivalóikat. De mindenkivel leülök azokból a tantárgyakkal, amik nem mennek nekik.
2/9 anonim válasza:
Sose. Alsóban a suliban tanultak és megtanították tanulni. Felsőben meg már egyedül tanul (bár sokat eddig nem kellet, napi max fél-1óra). Egyedül a verstanulásban segítek, mert az így gyorsabb neki.
3/9 anonim válasza:
Hatodikos koráig. Aztán egyre ritkábban... nyolcadik óta már nem kell.
4/9 anonim válasza:
Ugyanazt írhatnám, mint az első válaszoló.
5/9 anonim válasza:
2-3.osztálytól kellett egyre kevesebbet, 4.o-ban már szinte semmit sem kellett segítenem.
6/9 anonim válasza:
Másodikos, sosem tanultam vele. Átnézem az írásbeli leckéjét és ki is kérdezem, nyilván ha valami nem világos és segítséget kér, segítek, de sosem kell vele ott ülni.
7/9 anonim válasza:
A matekot meg most is segítek neki, nehezen érti meg, kell a segítség(5.osztalyos)
Minden mást egyedül csinál.
Másodikban meg tanultam vele, utána már nem.
8/9 anonim válasza:
A húgommal érettségiig kellett tanulni.
Velem soha,én is nő vagyok.
9/9 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne tanulni megtanitani. Nem véletlenül van egyetemen tanulás módszertan óra, nem tudnak tanulni mire odajutnaj, mert anyuci mindig vele tanult..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!