Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves fiúnkat még nem tudtuk...

5 éves fiúnkat még nem tudtuk rávenni eddig sportra, más is van így?

Figyelt kérdés
Nyilván nem túlterhelve hanem heti egy úszással próbálkoztunk,focizni se akar stb

nov. 14. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A 10 éves nagyobb lányom 6 éves korában kezdett kipróbálni bármit is.

Járt pár hétig ritmikus gimnasztikára, jógára, kosárlabdára, tömegsportra az évek alatt.

Végül 1,5 éve maradt a lovaglásnál ami szerelem lett, illetve fél éve zongorázik.

Ne erőltesd neki, csak rosszabb lesz.

nov. 15. 07:39
 12/14 anonim ***** válasza:
80%

Az én fiam is 5 éves. Őt sem érdekli.

Majd ha önként akar menni, akkor viszem. Nem eröltetem rá, mert annál rosszabb.

nov. 15. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:
62%

5 évesen még a fiam se gondolkodott ilyeneken. Egyszer elvittük focizni, gondoltuk hátha, de láthatóan nem tetszett neki, pedig mindenki aranyos volt vele. De brutál rossz labdaérzéke van egyébként, dacára annak, hogy az apja is és én is fociztunk, nem tudom, mennyit kéne gyakorolnia, hogy épkézláb focista legyen belőle. :))

Nem is erőltettük tovább a labdás sportokat, karatézni kezdett el 6 évesen, amikor iskolás lett. Ezt nagyon imádja, azóta is jár, már harmadikos. És az a vicc, hogy levezetésként szoktak kidobózni edzés végén, így láttam a saját szememmel, hogy mennyivel ügyesebben dob már labdával is.

Ezen kívül imád biciklizni is, 4 éves kora óta kétkerekűvel, a világból ki lehet vele bicózni.

Szóval egyrészt meg kell találni, hogy mi az ami fekszik neki, másrészt türelemmel lenni, kicsi még hozzá, hogy elkötelezze magát bármi mellett is. Persze, ha azt akarjátok, hogy ő legyen a következő C. Ronaldo vagy a következő Michael Phelps, akkor már most minimum 2 éve fociznia, úsznia, stb kéne (és még az se lenne garancia semmire), de azért ez nem annyira életszerű.

nov. 15. 10:22
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

mozogni kötelezö de ezt az oviba ugy is csinálják ,de sportolni nem .

én sem sportolok csak napi 10km gyalogolok .

nov. 15. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!