Mit tegyek hogy hamarabb aludjon?
Az esti rutin rémálom lett
Másfél éves fiú..
20:00kor Megfürdik,megissza a tápszert és 23:00ig rohangál az ágyon,le mászik
Rohangál a házba
Mesét néz kb 5 percig utána az sem érdekli.. és minden este ez van.. nem alszik el 23:00előtt.
Próbáltam hogy nem altatom el napközben az még rosszabb lett...
"Mesét néz kb 5 percig utána az sem érdekli.. és minden este ez van.. nem alszik el 23:00előtt."
Mesét néz este, aztán csodálkozol, hogy nem alszik? Teljesen felpörgeti az agyát.
Szeretem az okos embereket, akik megmondják a tutit. Igen, én is úgy gondolom, hogy egy ekkora gyereknek ágyban a helye időben. Igen, én is úgy gondolom, hogy időben kell aludnia. Szintén 0 tv van nálunk, időben fekszik, olvasunk, félhomály, satöbbi. És nem alszik el időben. Annyi mindent próbáltunk már, de komolyan. Korábbi fürdés, későbbi, vacsora tologatása, kevesebb ruha, több ruha, hidegebb szoba, melegebb szoba, tényleg mindent is. És nem alszik el általában 9-nél előbb.
Van egy nővére, nála sosem volt ilyen gond. Szóval nem ma kezdtem. A nagylány nemsokára 14 lesz, este 9-kor fekszik, van, hogy előbb is kicsivel. És világ életében aludt este időben.
Pedig vele sem csináltam semmit másképp. Vagyis de, akkoriban még nem voltam ennyire képernyő ellenes, ő bizony nézett tv-t. Nyilván nap közben, nem este. Ettől függetlenül ő mindig aludt időben. A kicsi meg nem.
Pedig levegőn is van bőven.
De nálunk ha lefekszik, onnantól nincs olyan, hogy felkel, vagy elmegy az ágyból. Ehhez mellette kell lenni. Szar, meg macera, mert onnantól semmit nem tudok csinálni. De így legalább o körül elalszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!