Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tegyek hogy hamarabb aludjon?

Mit tegyek hogy hamarabb aludjon?

Figyelt kérdés

Az esti rutin rémálom lett

Másfél éves fiú..

20:00kor Megfürdik,megissza a tápszert és 23:00ig rohangál az ágyon,le mászik

Rohangál a házba

Mesét néz kb 5 percig utána az sem érdekli.. és minden este ez van.. nem alszik el 23:00előtt.

Próbáltam hogy nem altatom el napközben az még rosszabb lett...

nov. 10. 21:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%

Hanyagold a mesét.

Egyébként napközben le van fárasztva?

Fiam két éves és este fél kilenckor konkrétan beajul az ágyba.(Kb egy éves korától minden nap ekkor alszik el)

Egész nap ugrál, kint játszunk, folyamatosan mozgásban van.

nov. 10. 21:54
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Hát az én 5 éves fiamat 8kor már nem fürödni viszem hanem a sötét szobába, éjjeli fénnyel és osszebujunk, csendben beszélgetünk. Így max fél 9re alszik. Fürdés 7kor van, előtte vacsora. Ezután már csak hangulat világítás van,nme porgetjuk fel birkozassal hangoskodassal.
nov. 10. 22:05
 3/23 anonim ***** válasza:
90%

Fürdés után nem kell mese nézés, halkan mesét kell neki mesélni. Legyen ágyban, legyen nyugodt a környezet. Ha felesleges ingerek érik felpörög. Ne azt lássa, hogy neki aludni kell anya apa meg még pörögnek(nyilván ha már alszik akkor lehet).

És igen, nap közben is le kell fárasztani

nov. 10. 22:17
 4/23 anonim ***** válasza:
40%

Aztán de le lettem pontozva...

Talán mert azt mertem írni hanyagolja a mesét?

Vagy mert az én fiam időben elalszik?

Viccesek vagytok...

nov. 10. 22:30
 5/23 anonim ***** válasza:
84%

1,5 eves kisfiamnal ki kellett kiserleteznem azt, hogy mi az a pont, amikor ot mar furdetni, altatni kell. Ez nyilvan minden gyereknel mas lehet, de ha erre rajossz, akkor az sokat segithet!

Nala ez ugy nez ki, hogy ha faradt, ha nem,szigoruan 6,5 ora ebrenlet utan megy furodni, aztan oltozes, agyban tapszer es alvas. Kozben persze az agyban mellette fekszem, amig el nem alszik, ezt igenyli.

Tehat kb 7,5 orat van ebren a delutani alvasa utan.

Ha ezt atlepjuk veletlenul, akkor katasztrofa van.

Es azert mondtam, hogy ha faradt, ha nem, akkor is megy furdeni 6,5 ora utan, mert nala tenyleg ez valt be, sokszor nem is latszik rajta a faradtsag, de az idot nezem es ugy viszem. Es tok konnyen elalszik mar.

Amig erre nem jottem ra, pontosan ugy voltunk, mint ti. Szornyu volt.

Bar a mesezest azt azert hanyagolnam, az biztos nem segit rajta.

Meselj neki te.

nov. 10. 22:31
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon későn fürdik.. Főleg ilyenkor télen.. Fél 7 körül kéne megprobalni, tápszer negyed 8,fél 8 kor már legyen a csendes sötét szobában...
nov. 10. 23:14
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak az érdekelne,hogy akinek 8 kor,8:30 alszik el,mikor kel reggel?
tegnapelőtt 00:05
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Na az engem is érdekelne amit a 7es kérdez.

Nálunk is 10 körűl alszik el de az esetek legnagyobb részében onnantól 8 óra alvás.Ha 8 kor aludna negyed 5 kor kelne....

tegnapelőtt 00:52
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
Volt ismerősöm, aki mindig panaszkodott, hogy a gyerekei fél 5 vagy 5-kor kelnek minden reggel. Aztán kiderült, hogy este 7-kor már altatja őket.
tegnapelőtt 02:33
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

#7 nekem fel kilenckor alszik el, és hét fél nyolc között kel reggel

2,5 éves kisfiú és alszik egész éjjel nem ébred már rég.

tegnapelőtt 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!