Mit tegyek hogy hamarabb aludjon?
Az esti rutin rémálom lett
Másfél éves fiú..
20:00kor Megfürdik,megissza a tápszert és 23:00ig rohangál az ágyon,le mászik
Rohangál a házba
Mesét néz kb 5 percig utána az sem érdekli.. és minden este ez van.. nem alszik el 23:00előtt.
Próbáltam hogy nem altatom el napközben az még rosszabb lett...
Hanyagold a mesét.
Egyébként napközben le van fárasztva?
Fiam két éves és este fél kilenckor konkrétan beajul az ágyba.(Kb egy éves korától minden nap ekkor alszik el)
Egész nap ugrál, kint játszunk, folyamatosan mozgásban van.
Fürdés után nem kell mese nézés, halkan mesét kell neki mesélni. Legyen ágyban, legyen nyugodt a környezet. Ha felesleges ingerek érik felpörög. Ne azt lássa, hogy neki aludni kell anya apa meg még pörögnek(nyilván ha már alszik akkor lehet).
És igen, nap közben is le kell fárasztani
Aztán de le lettem pontozva...
Talán mert azt mertem írni hanyagolja a mesét?
Vagy mert az én fiam időben elalszik?
Viccesek vagytok...
1,5 eves kisfiamnal ki kellett kiserleteznem azt, hogy mi az a pont, amikor ot mar furdetni, altatni kell. Ez nyilvan minden gyereknel mas lehet, de ha erre rajossz, akkor az sokat segithet!
Nala ez ugy nez ki, hogy ha faradt, ha nem,szigoruan 6,5 ora ebrenlet utan megy furodni, aztan oltozes, agyban tapszer es alvas. Kozben persze az agyban mellette fekszem, amig el nem alszik, ezt igenyli.
Tehat kb 7,5 orat van ebren a delutani alvasa utan.
Ha ezt atlepjuk veletlenul, akkor katasztrofa van.
Es azert mondtam, hogy ha faradt, ha nem, akkor is megy furdeni 6,5 ora utan, mert nala tenyleg ez valt be, sokszor nem is latszik rajta a faradtsag, de az idot nezem es ugy viszem. Es tok konnyen elalszik mar.
Amig erre nem jottem ra, pontosan ugy voltunk, mint ti. Szornyu volt.
Bar a mesezest azt azert hanyagolnam, az biztos nem segit rajta.
Meselj neki te.
Na az engem is érdekelne amit a 7es kérdez.
Nálunk is 10 körűl alszik el de az esetek legnagyobb részében onnantól 8 óra alvás.Ha 8 kor aludna negyed 5 kor kelne....
#7 nekem fel kilenckor alszik el, és hét fél nyolc között kel reggel
2,5 éves kisfiú és alszik egész éjjel nem ébred már rég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!