Mennyi összeget költötök karácsonyi ajándékra a saját gyerekeiteknek?
Amióta gyerekem van Marketplace-en veszek egy csomó mindent. Soha nem futottam bele csalóba.
De ott a vinted, ha bizalmatlan vagy. Azzal nem tudsz így befürödni.
Kb.20ezret. 4 hónapos lesz akkor, szóval ingyen is megúszhatnám, de nem akarom😁 Nekem fontosabb a játék, mint neki. Ehhez még hozzá jön a Mikulás és mi a féléves "szülinapot" is ünnepeljük. Ezekre elosztottam, ami úgy 1 éves koráig bőven elég lesz, mert persze már van is.
Ha több gyerek lenne, a darab számra figyelnék, mert őket még az érdekli. Mindenki megkapná a szíve vágyát és ha nagyon nagy az árkülönbség, akkor úgy alakítanám, hogy a drágábbhoz már csak jelképeset pluszban. Persze, ha az egyik még nagyon kicsi vagy olyan nagy, hogy a darabszám se érdekli, akkor nem.
Mi ajandekozunk evkozben is. Legokat, konyveket, szinezot.. karacsonyra is ez a keres. Nagyobbik fiunk most van a kiskamassza valas elott, erzodik hogy mar nem csak a jatekok erdeklik. Szerintem utolso karacsony, hogy jatekot kap :(
Igy egy hatalmad lego keszletet kap es egy uj videojkartyat a szamitogepbe. Ezek boven 200e fellett van.
Kisebbik, kb 100e ertekben.
Nekunk nincsenek rokonaink, barataink vannak. Veluk az a szabaly a gyerekek csak konyvet kapnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!