Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hoz,visz,jön,megy, mikor...

Hoz,visz,jön,megy, mikor tanulja meg helyesen használni,ragozni,hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
9 éves lesz. Folyton cseréli a párokat.
nov. 3. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
2,5-3 éves kora körül, szóval ne te próbáld megoldani, hanem vidd szakemberhez.
nov. 3. 14:37
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
A 2 éves fiam is már helyesen használja ezeket szóval igen, tényleg kérj segítséget.
nov. 3. 14:39
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
21 hónapos a kisfiam, ő sem téveszti el, pedig még csak 3-4 szavas mondatokban alkalmazza.
nov. 3. 17:05
 4/16 A kérdező kommentje:

Folyamatosan kap segítséget...fejlesztést. Mivel autista.

Megkésett beszédfejlődésű volt,3 évesen még gagyogott. Viszont 6 évesen már írt-olvasott. Magas IQ-jú, (120 körül), normál iskolában másodikos.

Az elsőt úgy fejezte be,hogy az évfolyam legjobb olvasója lett.

De ez nem megy. Egyszerűen nem tudom,hogy vezethetném rá,hogy helyes.

Néha nehezen fejezi ki magát, de ez fokozatosan javul. Ez még a megkésett beszédfejlődés hatása.

Kértem elsőben a tanítótól segítséget,de ő oda van meg vissza a lányomtól,hogy milyen ügyes, milyen okos, hogy ő nem vesz észre semmi problémát.

Az iskolában kap fejlesztést, de ott csak rajzolgatnak meg csinálják ugyanazt, mint órán.

Ezért nehéz neki segíteni. Az én eredeti végzettségem magyartanár. Amit tudok,megteszek.

Rengeteget fejlődött 3 éves korától 8 éves koráig. 2 éves korában még azt mondták rá,hogy értelmi fogyatékos. 6 évesen meg azt,hogy magas IQ-val rendelkező Asperger szindrómás kislány.

Szóval csak kapkodom a fejem,mióta megszületett.

Sokszor furcsán fogalmaz. De hogy ennek mennyire az autizmus az oka, az nagyon jó kérdés.

nov. 3. 19:17
 5/16 A kérdező kommentje:

Szóval azért elmosolyodtam,mikor láttam a választ,hogy kérjek segítséget.

Oké... 🙂 És kitől? Ha senki szerint nincs baj vele?

Csak ha 2 mondatnál többet mond,akkor már gondolkodnia kell,hogy fogalmazzon,mert nem megy csettintésre...

Pedig születése óta foglalkozunk vele,rengeteget olvasunk neki,könyvtárba jár, és sokat olvas ő is.

Ír is, például játékból leveleket, általa kitalált játékszabályokat. Szóval még gyakorol is.

nov. 3. 19:21
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

No ácsi, a kérdésedben nem szerepelt, hogy a fiad más mint a többi

Talán bele kellett volna írnod a kérdésbe, és elkerülhető lett volna a félreértés.

nov. 3. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Vagyis lányod, bocsi

nov. 3. 19:41
 8/16 anonim ***** válasza:
63%
Miután az eredeti kérdésből meglepőmód épp csak az az egy icipici aprócska, de cseppet sem elhanyagolható részlet maradt ki, hogy AUTISTA gyerekről van szó, így erős a gyanúm, hogy a kérdező csak villogni akart a 120-as IQ-val, mert gondolom személyesen már nincs kinek.
nov. 3. 20:01
 9/16 A kérdező kommentje:

8!

Nem talált.

Nem gondoltam,hogy egy ilyen aprósághoz is le kell írni a fél élettörténetét. Ennyi. Nagyon-nagyon fáradt vagyok, eszembe se jutott.

nov. 3. 20:44
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#9 szerinted nem kell leírni?

leírtuk neked itt paran, hogy ezt a gyerekek már 2 évesen tudják, erre te bevagod, hogy ja, amúgy autista.

Így a kérdés felesleges, mivel a te gyereked máshogy fejlődik mint az egészséges gyerekek.

nov. 3. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!