Kisgyerekes anyukák, másnak is fájnak az ízületei a sok emelgetéstől?
Az én fiam most múlt 2, szép nagy fiú, 15 kg...
Most kezdem tapasztalni nagyon durván a térdfájást, és szerintem a tornával nagy nehezen összehúzott hasizmom is szétnyílt újra a cipeléstől, emelgetéstől 😞
Sajnos a karjaim mindig véznák és gyengék voltak, így biztosan rossz technikával (hátból) emelek, de máshogy nem megy...
Ráadásul délután csak ölben alszik el, hiába próbálkoztam/próbálkozok mindennel, így az külön kínszenvedés, ha nem alszik el könnyen 🥴
1,5 eves a kisfiam es hipotonia miatt meg nem jar. Hat gondolhatod, meg mindig allandoan cipelni kell, akarmi van es nem tudom ez meddig lesz igy :(
Faj mindenem, de szoktam pilatesezni itthon es segit valamennyire, szoval azt tudom ajanlani, viszont sajnos attol meg nap vegere ugy erzem magam, mint akit agyonvertek.
Kedves utolsó!
Milyen testrészeid fájnak?
Nekem a vállaim, kezeim, csuklóm, és a térdeim.
Nekem a derekam fáj nagyon, meg a vállam.
Meg alapból van egy közepes súlyosságú hüvelyfal süllyedésem. Amikor sokat kell cipelni, felvenni a gyereket, olyankor sokkal jobban érzem azt is.
Pedig az én fiam csak 10 kiló, mégis megterhelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!