Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki gerincservet, vagy hasonlok kapott a gyermek emelgeteseböl adodoan? Mi kell a gyogyulashoz es mennyi idö?

Figyelt kérdés
Fiam 14 kilo, 1,5 eves, nagyon aktiv, azonban igen sokat kell felfenni, cipelni,mert megköveteli. Ez nem volt problema eddig, 1 hete azonban beallt a derekamba a krakk... Csak az irjon, aki illetekes az ügyben :D
2017. dec. 16. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Sérvet csak a műtét "gyógyítja"
2017. dec. 16. 15:20
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 2x volt becsipodve rosszul emeles miatt. Kaptam ra fajdalomcsillapito, izomlazito gyogyszert, kenocsot. 1 het fekvessel jott igy rendbe. 2. utan elkuldtek gerinctornara, uszni, masszazsra. Jobb lett, de a vegleges megoldas az lett, amikortol mar nem emelgettem napi szinten.

Gyengek a hatizmaim, van gerincferdulesem is. Tornaznom kellene azota is, csak nincs rs idom naponta, estere hulla vagyok. De. Nem emelek, igy szinten van. Voltam Rtg-en, ott kizartak a servet is, de azt mondtak kesobb lehet, ha romlik a hatam. Remelem nem lesz.

Jobbulast!

2017. dec. 16. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem volt a vallam es a gerincem is becsipodve, ugy hogy anyam vitt orvoshoz mert nem birtam felegyenesedni. Izomlazito injekciot, flektort, receptkoteles reumagyogyszereket kaptam. Kb 3 honap alatt mult el. Leszoktam a gyerek emelgeteserol, csak akkor csinaltam amikor muszaj.
2017. dec. 16. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:

ha görnyedt háttal emelsz, csak roszabb lesz, ha összehúzott lapockával akkor megerősíted a hátad és jobb lesz

Részletekbe nem mennék bele hisz biztos neked sincs időd.

2017. dec. 17. 10:39
 5/8 A kérdező kommentje:
Erten köszönöm ! Akkor ezek szerint ha rendbe jön utana is jobban kell ra vigyazni? (PL. lehetek en idösgondozo?)
2017. dec. 17. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:

ez a rendszer, ha egyszer befuccsol, sosem lesz már az igazi. nekem 5éves gyerek mellett állt be először a derekam, utána rengeteg gyógyszer, kezelés, gyógytorna, majd egy évig utána semmi bajom nem volt, most meg a karácsonyi sütögetés közben adta fel a küzdelmet... jól jött így karácsony előtt.

Menj orvoshoz, kapsz gyógyszert. pihenni kell, és lehet, hogy kell majd fizikoterápia. Ha még nem sérv, hanem csak kezdődő probléma, akkor a torna sokat fog segíteni.

2017. dec. 18. 09:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Attol, h beallt a derekad, meg nem biztos h served van. Ugy ertem mas problema is lehet. Menj el rontgenre.
2017. dec. 18. 11:04
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

ennyi d3g3n3rált embert ...

Ha cseszel a gerinced egészségére, akkor tönkremegy.

A kezdet az, hogy néha fáj, a vég az, hogy lebénulsz.

HA NEM SEGÍTETT A GYÓGYSZER ÉS A GYÓGYTORNA AKKOR MINEK AJÁNLOD TE 2GY2TL2N???????????????????????

Még mindig csak a felhúzás, döntött törzsű evezés segít

2017. dec. 18. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!