Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Éjszakai cumiról leszoktatás...

Éjszakai cumiról leszoktatás hogy ment nálatok?

Figyelt kérdés
Kislányom júliusban volt három éves, már napközben régóta nem cumizik, de este mindig kéri a nélkül nem is tud aludni.
okt. 23. 19:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
4 évesen egyik pillanatról a másikra. Én még 3 évesen hagytam.
okt. 23. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Követem. Ugyanez a helyzet. Mondjuk amíg az ovi nem lesz teljesen zökkenőmentes, addig szerintem hagyom, elég egy dologgal megküzdeni egyszerre, de én sem tudom elképzelni hogyan lesz ez...
okt. 23. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Az ovi óta az összes cumit bekéri az ágyba. 🙈
okt. 23. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Júniusban volt 3éves a lányom az oviban nem cumizik itthon ha nyügös kéri illetve az alvásnál is kéri. Én sem próbálkozók még leszoktatni nálunk egyenlőre az is nagy lépés hogy napközben nem kell neki ugyanis ovi előtt elég nagy cumis volt de ott az első naptól kezdve nem kell neki. Szerintem ráér még az éjszakai cumi elhagyással.

A te kislányodnak is nagy változás az hogy oviba jár szerintem egyenlőre hadjad.

okt. 25. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. Pont ma a lányom a wc-be ejtette az utolsó cumiját (mindig is több volt neki, de szép lassan elkopnak, ugye, pl. ilyesmi miatt mint a mai...), és én így már nem adom neki oda, kiforralva sem.

Persze este történt, volt is sírás. Aztán megnyugodott, vacsora, fürdés, mese, majd megígértette velem hogy holnap veszünk másikat, és olyan seperc alatt aludt el nélküle (életében először), hogy csak lestem. Úgyhogy most azon tanakodom, hogy ha veszek is neki cumit holnap, valahogy meg kéne ragadni az alkalmat, hogy azt mégse használja már...

okt. 26. 22:26
 6/8 anonim ***** válasza:

4es vagyok ilyen esetben én vennék neki egyet úgy hogy ne tudjon róla és elraknám és ha tényleg brutál indokolt lenne akkor adnám csak oda.

Addig meg mondhatod neki hogy nem volt a boltba cumi. Vagy zárva a bolt.

okt. 27. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Köszi, most pont ott tartunk, hogy cumi helyett választott valami mást. Viszont én megtaláltam egy régi cumit szerencsere, amiről nem tud. Kivancsi vagyok, tök jó lenne ha elhagyná már...

okt. 27. 11:45
 8/8 anonim ***** válasza:
2,5,7 vagyok: megint alszik cumi nélkül! Nem is állt szándékomban leszoktatni, és nem tudom hogyan lesz a folytatás, de úgy tűnik, tényleg lehetséges egyik napról a másikra! Szóval ha így marad, akkor a kérdésre az a válasz, hogy így, ahogy leírtam :)
okt. 27. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!