Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek nincs segítsège a...

Akinek nincs segítsège a gyerekek körül,meg amúgy semmibe ti hogy èlitek meg?

Figyelt kérdés
Meddig lehet ezt bírni?Elegem van a fèrjemből is.Nem segít,nem tàmaszom semmibe.Külföldön dolgozott,de most itthon van.Kb.mintha egyedul lennèk ugyanugy a gyerekekkel.Nem làtja meg a nyilvàn valot.Èn adok a kutyàknak enni,fürdetem a gyerekeket,mosogatok,főzok,takarítok.0-24 ben csak itthon,max boltba megyek.Nèha eljàrunk itthonrol,de az is egyutt.Fèlre èrtès ne essèk imàdom a gyerekeimet,nem vigyàzott ràjuk soha senki.5 ève itthon vagyok.Nincs felnőtt tàrsasàgom.Ha a telón beszèlgetek,akkor kiakad hogy megint azt a ku..va telefont nyomkodod.De könyörgom ez az egyetlen "kikapcsolódàsom"😓Egyszer nem mondta volna,hogy szívem menj el egy baràtnőddel ide vagy oda.Beszèlgessetek stb.Egyszerűen nem tudok feltőltődni ès úgy èrzem ebbe a mókuskerèkbe bele fogok hülyulni.Kitalàltam egy hobbit magamnak,amivel egy kis pènzt is kerestem.Az sem tetszett neki,mert biztos pasizni jàrok.Neki semmi nem tetszik ha neki kell a gyerekekkel lenni.Az nem szàmít hogy èn kivagyok.Èn bírom...szerinte.Van màs is ilyen helyzetben?Mi a megoldàs?Mindrnkèlpen szakítàs?Njncs hovà mennem.
okt. 22. 22:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk szerintem ha visszamegy dolgzoni, csak több munkaja lesz, mert a legtöbb ilyen családban a haztartás akkor is a nőre hárul kizárólagosan, ha mellette napi 8-10órát munkahelyen keccsöl...
okt. 26. 13:45
 32/35 anonim ***** válasza:

De lesznek körülötte emberek, lesz önbecsülése, lesz saját pénze, vagyis csökken a kiszolgáltatottság, és igen, a férjnek fel kell ébrednie, hogy a családi élet nem annyiból áll, hogy én pénzt keresek, a feleségem meg háztartást vezet és gyereket nevel, hanem mindketten csinálunk mindent. Egyenrangú kapcsolat.

Kár, hogy a kérdező nem reagál.

okt. 26. 15:40
 33/35 anonim ***** válasza:
32. Mert nyilván eszében sincs visszamenni dolgozni
okt. 26. 22:23
 34/35 anonim ***** válasza:
Ez csak rosszabb lesz az évek múlásával!
okt. 28. 22:30
 35/35 anonim ***** válasza:
26%

Njncs hovà mennem.

Hát kérdező ezért nem szülünk eszetlenül, csupasz popsira.

Gondolom a pénze az azért jól esik..

okt. 29. 05:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!