Akinek nincs segítsège a gyerekek körül,meg amúgy semmibe ti hogy èlitek meg?
15 vagyok.
Kérdező. Pont ezt írtam. Én is szeretek anya lenni, de ha nincs pihenő, az fásulttá tesz, ennyi. Te is ugyanezt írtad le, csak máshogy.
20# Két munkahelyen dolgoztam a gyerekek előtt. A csedem is elég lenne, hogy megéljen a család, a két munkahelyemen pedig többet keresek, mint a férjem (a főállásomban kb. annyit, mint ő), szóval anyagi megfontolásból igazából jobban is jönnénk ki, ha én dolgoznék. És nem gondolom, hogy nyafognék, ha nem segít. Elmondom miben kérem a segítségét és ő kiveszi a részét, mert ugyannyira akarta ezeket a gyerekeket, mint én és mivel látja mivel jár a két gyerek, nem esik nehezére. Nem panaszkodom rá, egyszerűen csak kimondtam, hogy általában ő sem látja meg, amit meg kéne, ahogy szerintem a férfiak jó része. (Ő is nyíltan felvállalja ezt egyébként és kéri is, hogy szóljak miben tud segíteni.) Nem gondolja, hogy csak lógatom itthon a lábam, sőt sokszor elmondja, hogy ő nem tudnà ezt ilyen türelemmel csinálni, azért nem akar ő itthon maradni gyeden. Fordított esetben én sem gondolnám, hogy csak lógatja itthon a lábát, így természetes lenne, hogy segítem a férjem. Csak én meg is látnám miben fér rá. :D
Egyébként én is megadom a férjemnek az énidőt, nem csak ő nekem, mert átérzem, hogy ő is marha sokat gürizik.
Mért nem mész vissza dolgozni? Csak nem azért, mert nem engedi?
Nem, nem azért kéne elválni, mert a férjed nem mosogat (de egyébként azért is el kéne, mert nem az van, hogy nem mosogat, de tereget, hanem semmit nem csinál otthon), hanem te magad mondtad ugyanabban a kommentedben, és utána még egyszer: mert nem támasz. Mert nem lehet számítani rá. Mert nincs ott neked. Mert ebben a házasságban egyedül vagy!
Egyébként a férjed se boldog ebben a házasságban, azt se tudja, mi az, mert egy nulla érzelmi intelligenciájú bunkó. Minek mentél hozzá? Komolyan azért mert nem ivott? Ennyibe becsülöd magadat? És minek költöztetek a prérire, a semmi közepébe?
A helyzeted sokkal jobb, mint képzeltem, azt hittem, nincstelenül odaköltöztél. De ha kettőtöknek van egy emeletes házatok, azt vígan el lehet adni, és a feléből tudsz venni egy picit, ahova mész a gyerekekkel. A kanod még a láthatásra se fog igényt tartani.
Barátnőid, rokonaid nincsenek, akivel szóba lehet állni? De velem állhatsz privátban.
"A legtöbb embernek ott a nagymama."
Nem, a legtöbb embernek ott a férj, ami ezerszer többet ér, mint egy tucat nagymama.
Nincs egy nagyszülő se nálunk lathatáron, viszont a férjem egyenértékű szülő, így mégse akarok megbuggyanni, pedig az egyik gyerekünk tartós beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!