Akinek nincs segítsège a gyerekek körül,meg amúgy semmibe ti hogy èlitek meg?
A válóperes ügyvédhez! Csütörtök reggel! Mért kell együttélni valakivel, aki gyűlöl és egy ócska szarházi? Hogy keveredtél ezzel házasságba?
Visszamész dolgozni, gyerek meg a bölcsibe.
Kinek a tulajdonában van a lakásotok? A szüleidhez nem tudsz menni? Nem mintha az jó lenne, de innen el.
Kerek perec mond meg neki, hogy neked is kell egy kis énidő, nem vagy háztartási robot. Pár órát ő is el tud lenni a gyerekekkel, ha már megcsinálni megtudta őket. Addig meg menj el valahova feltöltődni. Barátokhoz, rokonokhoz, bámri.
És csináld rendszeresen. Mondjuk kéthetente egy délutánt szánj magadra. Ha te napi szinten kell, hogy mindenki körül helikopterezz, akkor ő is kibír kéthetente egy délutánt.
Ha ez nem válik be, és csak a szája sír, hogy neked még ez sem jár, akkor tényleg a válóperes ügyvéd a megoldás.
Mondju sose értettem ezt a felfogást. Nálam még nincs gyerek, szóval saját tapasztalatból nem tudok beszélni, de...
Csillogjon a ház, legyen ellátva a gyerek, legyen megfőzve, utána elmosogatva, éppen csak a kaját ne rágja meg a kedves párja/férje helyett az asszony, legyen széttett láb az ágyban, ha elég idős a gyerek, akkor meg mehet ezek MELLETT vissza dolgozni is, mert ne legyen már otthon ülő kitartott, aki nem csinál semmit.
Annyira nehéz belegondolni, hogy a ruha nem mossta/vasalja/pakolja el magát, az étel nem főzi meg magát, a ház/lakás nem takarítja ki magát, és a két hónapos csecsemő sem eszi meg magától amit elé tesznek?
De a napi 8 órát ledolgozni az nehéz. Meg utána pihenni kell, meg kocsmázni a haverokkal kikapcsolódás képpen.
Pláne ahol anyuka ezek mellett még dolozik is, annak nem kell pihenő? Ezek az emberek amúgy hol élnek? Mit gondolnak?
Mint mondtam, nálunk még nincs gyerek, mindektten dolgozunk, közösen visszük a háztartást és néha még ezt is soknak érzem, ettől úgy el tudok fáradni, hogy nem is tudom, ha gyerek lesz, hogy oldjuk meg, hogy még vele is foglalkozzunk eleget...
Tul vagyunk mindketten egy váláson.Igen,amig dolgoztam is ,addig is így volt sajnos.Hiba volt gyereket szulni neki,ez tèny.A ház közos neèvem van termèszetesen.Monndjuk ha ez láblogatàs ammit csinálok,hát az.A kisebb gyerek most kezd jobban ellenni nèlkulem,eddig volt ,hogy ugy főztem,hogy az oölemben volt.Emeletes a házunk,szoval mire a vègère èrek,kezdhetem előről.Ez az állando kapkodás amiben vagyok,ezt nem kívánom senkinek.Őeg azt hiszi,hhogy dolgozik,ezzel le van minden tudva.🤦Fogalmam sincs mit csináljak,de ezt így tovább nem.
Volt olyan,mikor pici volt a baba,hogy a ruha itt àlt 3 napig mert nem tudtam kiteregetni tőle.Ő meg nem szeret teregetni,így nem teregetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!