Vállalkozó anyák időbeosztás?
Akik otthon dolgoznak mint vállalkozók jelen esetben kézműves termékeket készitők (ezt azért írtam mert nem kötött munka kb bármikor abba lehet hagyni majd fojtatni) hogy osztjátok be az időtötek gyerekek mellett?
Ovis gyerekeim vannak. Apuka este ér haza. Minden nap van időtök főtni?
Probáltam úgy dolgozni mintha be járós lennék 8-2ig de utánna a délután katasztrófa mosás,főzés,takarítás,itt a két gyerek velünk foglalkozni.
De valahogy az se nagyon működik hogy folyamatosan abba hagyom elindítok egy mosást-teregetek, oda rakom az ebédet. Mert így kb semmivel nem haladok. Mindig az a vége hogy este fekvés után fejezem be.
8: ő kiad nekem annyi munkát, amennyit 8 órában reális elvárni. Ha én gyors vagyok és megcsinálom 6 óra alatt, akkor jó nekem. Ez pont így lenne akkor is, ha bent ülnék az irodában, ugyanis csak azért, mert gyorsabb vagyok, mint a többiek, nem fogok többet dolgozni ugyanannyi pénzért 🤷♀️
Most egy roppant egyszerű példával, ha a munkáltató 8 óra alatt 80 tányér elmosását adja ki, de én elmosok ennyit 6 óra alatt, akkor fair, hogy nekem ugyanannyi fizetésért 100-at kell elmosni, míg a többieknek 80-at, csak mert nekem belefér a 8 órába, ők meg lassúak? A teljesítményem ugyanannyi kevesebb idő alatt is, mint a többieknek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!