Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan szoktassam le a gyereke...

Hogyan szoktassam le a gyereket arról, hogy tomboljon, ha orvoshoz megyünk?

Figyelt kérdés

Állandóan ordít, hogy még rugdosni is akart, akkor nagyon csúnyán megszidtam és büntetésben is volt.

Hogyan javulhatna ez? Nagyon égő.

okt. 5. 17:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
79%

A gyereknek az orvos kellemetlen. Mert akkor viszik oda, ha oltást kap, kivizsgálják, összevissza megtapogassák, vért vesznek az ujjából, szóval kellemetlen érzés. Te se szeretsz oda menni, ahol fájdalmat okoznak, vagy kellemetlenkednek veled. Lássa azt a sok müszert, amivel fájdalmat lehet okozni, attól fél, hogy szurit kap, màr attól a szótól is összerezzen, hogy orvos.A gyerek ezt igy éli meg. A legtöbb gyerek fél! Valakin nem látszik, csak türi (de fél), valaki hisztizik. Ez teljesen normális.

Én mindig vittem magammal az orvoshoz, ha nekem kellett mennem. Látta, hogy ugyanúgy kellemetlen nekem is az injekció és fáj, de túléltem. Együtt néztük hogyan múlik a tüszúrás helye. És, hogy meggyógyultam. És megtanulta, hogy az orvos néha kellemetlen, de hasznos. Most is izgul, mint mi felnöttek is.

okt. 20. 09:10
 32/32 Michael The Siren ***** válasza:
54%
Kellemetlen neki egy vizsgálat, nem akarja hogy fogdossák, főleg ha beteg.
nov. 14. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!