Nem kellene szidni és büntetni, mert fél. Ígérj neki valami apróságot, ha ügyes lesz.
okt. 5. 20:06
12/32 anonim válasza:
5 évesen ha épértelmű akkor meg kellene értenie
okt. 5. 20:09
13/32 Derjaderja válasza:
Van ennek valami azonosítható oka?
Pl rossz élmény, korábbi nagyobb vagy krónikus betegség vagy esetleg családtag betegsége?
okt. 5. 20:27
14/32 anonim válasza:
Na egy két okos , rosszindulatú már rögtön azzal jön,hogy nem èpèrtelmű.
Más oka is lehet,fèl ,dacos stb...
Ha úszni félne akkor is az èp èrtelmèvel van a gond ezek szerint...
Kb lehetne párhuzamot vonni
okt. 5. 20:49
15/32 anonim válasza:
13as vagyok,az véletlenül se lehet ,hogy a gyerkőc egyszerken későn érő ugye?
Hànynom kell az ilyenektől mint te 12es.
Kàrogod itt a rosszat , ismeretlenül meg làttatlanba meg végzettség nélkül neurológiai dolgokat àllitasz
okt. 5. 20:59
16/32 anonim válasza:
Bocs nem 13as voltam hanem 14es
okt. 5. 21:00
17/32 anonim válasza:
5 éves, nem 2...ott továbbra sincs miről beszélni.
okt. 5. 21:00
18/32 anonim válasza:
Egy 5 éves gyereknek már el lehet magyarázni hogy miért kell oda menni, mi fog történni.
2 dolog állhat fenn:
1. Vagy tényleg fejben vannak nála bajok
2. Vagy nem fektettek bele elég energiát hogy elmagyarázzátok neki az Ő szintjén a dolgokat
okt. 5. 21:02
19/32 anonim válasza:
testileg 5 éves, viszont lehet,hogy idegrendszerileg csak 3 .
Lètezik ilyen, gyógypedagógustól tudom.
Ahogy nő úgy hozza be a lemaradàst,főleg ha mèg egy jó helyre,jó személyhez jár külön foglalkozásra .
Nem szabad hinni a sok rosszindulatúnak feltétlenül, főleg,hogy orvosok is szoktak ilyen témában is mellènyúlni.
Vagy direkt vagy lesz@romsàgból vagy mert rosszul látja...
okt. 5. 21:31
20/32 anonim válasza:
Na, a sok okos. Azért tombol, mert utál oda menni. Húgom is utált ennyi idősen. Csak ő nem ott balhézott, hanem már otthon kezdte és egész uton, plusz ott is. (Nála a jutalom vált be valamennyire, ha ügyes volt, de az is csak később.)Akkor még nem volt minden háztartásban orrszívó porszívó, az orvos szívta le neki, ha kevés volt a kézi. Persze őrjöngött. Mint ma is egy csomó gyerek utálja. Aztán egyszer csak megszerette és már direkt azért akart menni🤣 De oltást kapni is rossz, vagy én például azt se szerettem, amikor azt a hideg kanalat nyomta a számba, úgy éreztem, lehányom. Kb.1000 oka lehet, hogy miért utálja, azt fejezi ki így, mert még nem tudja konszolidáltabban. 5 évesnek a belátási képességére hivatkozni egyszerűen nevetséges. A dohányosok is tudják, hogy egészségtelen a cigi, azért "kell" leszokni, hogy ne legyenek betegek. Aztán mégse szoknak le. Ti meg ezt a belátási várjatok az 5évestől🙄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!