Hogyan szoktassam le a gyereket arról, hogy tomboljon, ha orvoshoz megyünk?
Állandóan ordít, hogy még rugdosni is akart, akkor nagyon csúnyán megszidtam és büntetésben is volt.
Hogyan javulhatna ez? Nagyon égő.
Jó lenne tudni, hogy most kezdte, vagy már régóta fennáll?
Viselkedj nyugodtan, de határozottan. Beszélj vele arról, hogy miért fél, mi fog történni, milyen jutalom lesz, ha ügyes lesz. A doki milyen a gyerekkel? Van olyan doki is, aki futószalagosan rendel gyerek esetében is, nem türelmes. Ha ez áll fenn, lehet dokit váltanék. Vagy minden dokinál ez van? Akkor megint más a helyzet.
Ha most kezdte, ki kell deríteni, mi az ok.
Vannak folyamat kártyák, kipróbálhatod azt is.
Mennyivel előtte szólsz neki, hogy dokihoz mentek? Lehet hamarabb/később kellene. Nekem egyik gyerekemnél egyik, másiknál a másik verzió válik be. Egyiknek készülnie kell rá lélekben, másik meg túlgondolja, ha túl hamar tud róla.
Ideírhattad volna, hogy autista. Elégfontos körülmény.
Kérj tanácsot a fejlesztésen, ahova jártok, ők ismerik a gyereket.
Ezt èn se èrtem....
Tényleg nem írta sehol.
Akaratos, hisztis nagy jelentőséget ne tulajdonits neki, tényleg majd kinövi.
Néha sodródni kell 🙂
25 vagyok,na látjátok jó tanács ezért kell kerülni a diagnózist és nem elfogadni ha a gyerek csak lemaradásban van,itt az élő példa egy hülye vagy kettő idekèpzelte az autizmust.
Ugyanez a valóságban,ha egy gyerekre tévesen kimondják lemoshatatlan róla
Kérdező ne foglalkozz ilyen ge¢ikkel . attól mert valaki anya vagy szülő attól mèg lehet gonosz rosszindulatú mint látod.
A gyerkőcöd ki fogja nőni az àtmeneti dolgait.
Pozitív hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!