Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves gyereket, ha nem...

2 éves gyereket, ha nem dolgozik mindkét szülő, akkor érdemes bölcsibe íratni, hogy könnyebben szocializálódjon vagy nem?

Figyelt kérdés
A bölcsi felvenné.
okt. 2. 11:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem lett volna muszáj viszamennem dolgozni, akkor nem írattam volna be a kisfiam. Reggelente mindig sírt, hónapokon keresztül. Szocializálódni máshol is tud. Ilyenkor még amúgy sem játszanak egymással csak egymás mellett. Annyi előnye volt, hogy az oviba egyből beszokott.
okt. 2. 18:43
 22/24 anonim ***** válasza:
8%
Az, hogy ugyan úgy anyával van a játszón, az közel sem az a szocializációs szint, amire szüksége lenne. Késöbbiekben suliban, de még gimiben szinte mindig azokkal van szociális probléma akik otthon ültek 3-6 évig.
okt. 2. 19:03
 23/24 anonim ***** válasza:
93%
22es, oviban dolgozom, és nem azokkal van a legtöbb gond akik 3 évig biztonságos, szerető közegben voltak otthon, hanem azokkal akiket hamar beadtak bölcsődébe és nem foglalkoztak velük emiatt otthon
okt. 2. 19:06
 24/24 anonim ***** válasza:
23%
Én beadnám, már csak azért is, mert így a betegségek egy részét átvészeli, és ha majd mindketten dolgoztok, nem lesz az, hogy oviból állandóan otthon kell lenni, és szabikat kivenni. Én biztos kipróbálnám, max nem jár, ha úgy látjátok.
okt. 2. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!