Szerintetek így a gyerek/gyerekek nem lesznek értelmesek,életrevalóak?
Van két kisfiam..egy 4,5 és egy 3 éves..mind a két gyerek nagyon jol elvan egyedül és együtt is eljatszanak..mindketten okosak,és abszolut nem igénylik azt hogy én ott legyek velük vagy akar apa és allandoan foglalkoztassuk oket barmivel..ertem én ezalatt h korakozni egyutt rajzolgatni mittomen..ezert mi hagyjuk oket h jatszanak maguk.
Sokaktol hallottam h igy buta lesz a gyerek meg mittomen..ez igaz lehet? Van itt olyan akinek esetleg nem is colt ideje a gyerekre kicsinek felnott es sokat elert az eletben?
Csűrös Rozi meg van sértve! Egy hobbit sem beszél úgy egész Középföldén, hogy "mittomén" :D
Viccet félretéve, ha hanyagul írsz, annak van egy olyan üzenete, hogy semmibe veszed azt, akinek írsz. Haverok között még oké, de névtelen idegenek joggal teszik szóvá.
A kérdésedre: Ha már benned eljutott a gondolat odáig, hogy kérdés lett belőle, akkor valami nem egészen ideális ebben a helyzetben és ezt te érzed a legjobban.
Én egykeként is eljátszottam egyedül.
Ennek semmi köze az értelmi képességekhez, teljesen személyiségbeli, alkati dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!