Meg éri balhézni ezért? Bövebbben lent.
Figyelt kérdés
kislányom 3 éves és egész napos ovis.Nagyon szereti az ovit szerencsére és az ovonök is normálisak.Én szoktam érte menni délután.
Ma mikor érte mentem rögtön észre vettem hogy lázas.Kipirult az arca,csetlet botlot,bujos volt.Már ott is az ovonö ölébe ült.Nekem nem szolt az ovonö hogy lázas én kérdeztem meg töle hogy nem vagy lázas kicsim?
A válasza:de igen
Párom szerint holnap menjek be és osszam ki az ovonöt hogy miért nem szol ha lázas a gyerek.
28 an vanak egy csoportba ezért én viszont nem látom értelmét.
Ja a párom utolso érve az volt hogy a gyerek az ovonö ölébe ült és nem vette észre.
Mikor hazaértünk megmértem levonással 38,4.
Szerintetek holnap menjek be balhézni?
2010. nov. 2. 20:00
11/12 anonim 

válasza:

Ja a férjed meg tök hülye, balhézna az óvónővel miért nem küldte haza a gyereket, de azért holnap nehogy kimaradjon a gyerek oviból meg te a munkából, vidd el. Én nem vinném, adnék egy napot, hogy lássam mi ez.
12/12 anonim 

válasza:

Balhézni semmiképpen nem érdemes, mire jó az?! Az én 2 gyerekem ovis évei alatt soha nem balhéztam, mert nem láttam értelmét, normális hangnemben is rá lehet kérdezni, hogy mióta volt bágyadt a kislány, nem fájlalta-e valamijét stb. Vidd el orvoshoz, és bízd rá a döntést, de én nem vinném holnap oviba, ha szerinted is betegnek néz ki. Ha meg holnapra teljesen jól érzi magát és még orvoshoz sem viszed, akkor nem lehet akkora a baj, hogy balhézni kelljen. Utána nagyon kellemetlen lehet az óvónők szemébe nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!