Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit jelent a fiúknál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent a fiúknál? (lent bővebbben. )

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon sokat beszélgettünk facebookon,és nagyon megszerettük egymást,már mondta hogy szerelmes belém,és én elbizonytalanodtam,és azt mondtam neki hogy legyünk inkább barátok,erre eléggé megsértődött,összevesztünk,és mondta hogy nem tud rám barátként tekinteni.akkor már keveset beszéltünk,és írtam neki hogy egy hülyegyerek az osztályból most vallott szerelmet,és ezen nagyon felhúzta magát,és megkérdeztem h haragszik e rám aztmondta hogy nem,és kérdeztem hogy akkor mi a baja velem és azt mondta hogy haggyam már.Nem írtam vissza mert gondolom hogy nagyon mérges vagy nem is tudom de mit csináljak???
2011. márc. 13. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
féltékeny
2011. márc. 13. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Tetszik neked?
2011. márc. 13. 20:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen tettszik,de nagyon sok lánnyal ír meg szivecskéket ír mindenkinek,és ezért mondtam hogy legyünk inkább barátok...
2011. márc. 13. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez van...ő nem akar kevesebbet mint barát,te nem törődsz bele,lásd be nem így kellett volna megoldani szard le...van más is a világon..
2011. márc. 13. 20:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyszerűbb lett volna ezt megbeszélni vele.
2011. márc. 13. 20:41
 6/7 Birkuci ***** válasza:
Elég rossz érzés ha elutasitanak ijen szöveggel. Tapasztaltam sokszor. Ha megismerek egy lányt és jól elvagyunk elhülyülünk, mindig ezt kapom mikor rá térek arra a témára. Én megértem az érzést hogy milyen rossz ha beleéled magad aztán jön a hideg zuhany:S
2011. márc. 13. 20:42
 7/7 anonim ***** válasza:
mégis mit jelentene? azt mondta szeret, te azt mondtad neki, hogy csak barátként tudsz rá tekinteni. ebből kifolyólag akármikor lát téged, vagy beszéltek vagy bármi, neki rosszul esik. az, hogy valami se*gg szerelmet vallott neked az is rosszul esik neki, mert akkor nyilván felmerül benne, hogy ha ez a se*gg nem is, de esetleg egy másik is szerelmet vall amit viszonozni is fogsz. ez fiú-férfi logika, nincs benne semmi érthetetlen, nem úgy mint a nőknél...
2011. márc. 13. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!