Szülés után 4 héttel lehet?
Figyelt kérdés
4 hete szültem hüvelyi úton. Nincs már vérzés, barna folyás van inkább. Itthoni medencébe bele mehetek e tamponnal rövid ideig, vagy felejtős?aug. 18. 13:42
11/16 anonim válasza:
Biztos nem, nagy baj lehet belőle, a 6 hetes kontrollt ki kell várni!
12/16 anonim válasza:
Kétszer szültem. Egyszer sem vártam meg semmiféle 6 hetes kontrollt. Ha már nem véreztem fürödtem kádban otthon, ahogy kedvem szottyant. Semmi bajom nem lett nyilván, milyen meglepő. Terhességek alatt úsztam és sportoltam. Ettem mindent. Semmi bajunk nem lett- megint csak meglepő...ja nem. Magyarországon tombol a sötét középkor úgy látom. Ezért sem jönnék haza...
13/16 anonim válasza:
Kulfoldon szultem es is. Az ajanlas az volt h ha elmult a verzes/barnazas elhetem az eletem tovabb. En a biztonsag miatt tettem fel a kelyhet.
Amugy olvasva ezt az oldalt hihetetlen mennyi korlat van az otthoni kiamamaknak. Folyamatos ijesztegetes jajjogas. Ne edd ez ne edd azt ne csinald ez ne csinald azt ja nem szabad tilos bajod lesz! A kismamak es anyukak meg egymast hergelik a hulyesegre...
Komolyan mar csak ezert is erdemes volt kikoltozni svedbe ...
14/16 anonim válasza:
Utolsók
De itt még vérzik a kérdező, mert a barna is vér.
15/16 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a barna folyás is vér, de mivel éppen csak maszatol, és elég a tisztasági betét, ezért gondoltam, hogy már lehet. De ha azt mondja a többség, hogy nem, akkor nem. Ha eddig kibírtam a nyarat medence nélkül, akkor már a végét is kibírom, csak gondoltam hátha… :)
aug. 19. 07:46
16/16 anonim válasza:
12# ne is gyere, nem hiányzol senkinek. Lehet, hogy nem lenne semmi baja, de lehet , hogy igen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!