Szülés után 4 héttel lehet?
Ameddig orvos nem lát biztos nem.
Nem kellene egy jó kis fertőzés
6 hétig tampont nem is használhatsz
Nekem nem lenne gusztusom...
En intim kelyhet hasznaltam.
Az nem serti a huvely steril es nem enged semmit sem a mehszajhoz.
De nekem 4ik hetre semmi folyasom vagy mas nem volt.
Minek aggódod túl? Menjél persze. De ne tegyél fel tampont, az a melegágya a fertőzésnek!
Én 3 héttel szülés után kádban fürödtem (császáros szülés, külföldön). Itthon nagy divat ez ne csinálj semmit, mert jujjj...
A barna folyás is vér. Tehát vérzel.
Olyan sérülékeny ott lent minden szülés után. Pont egy fertőzés hiányzik még. Biztos nem medencéznék vérzés alatt, szülés utàn pár héttel.
Nem ajánlott. Sajnos a gyermekágy szívás, nagyjából minden élvezetről le kell mondani. Se strand/wellness, se egy rendes kádfürdő, se szex, se egy kiadós edzés, de még a masszázs sem ajánlott. (Kivéve a hegmasszázst).
De sajnos amíg akár csak egy pici vérzésed is van, addig ott a seb a méhfaladon, és így fennáll a fertőzésveszély.
Cserébe szoptathatsz reggeltől estig, meg aztán estétől reggelig. Kitartás, ez is el fog múlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!