Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülés után 4 héttel lehet?

Szülés után 4 héttel lehet?

Figyelt kérdés
4 hete szültem hüvelyi úton. Nincs már vérzés, barna folyás van inkább. Itthoni medencébe bele mehetek e tamponnal rövid ideig, vagy felejtős?
aug. 18. 13:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Én biztos nem fürödnék, és feleslegesen tampont sem dugnosnék be. A 6 hetet kivárnám minden ilyesmivel, az a tuti, ha a doki rábólint.
aug. 18. 13:50
 2/16 anonim ***** válasza:
96%

Ameddig orvos nem lát biztos nem.

Nem kellene egy jó kis fertőzés

aug. 18. 14:01
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Én biztosan nem mernék, amíg nem látott orvos. De mondjuk a barna folyással se.
aug. 18. 14:02
 4/16 anonim ***** válasza:
94%
Nem, nagyon nagy a fertőzésveszély. Én még a kádfürdőt is hanyagoltam 6 hétig, pedig utálok zuhanyozni.
aug. 18. 14:23
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

6 hétig tampont nem is használhatsz

Nekem nem lenne gusztusom...

aug. 18. 14:57
 6/16 anonim ***** válasza:
18%

En intim kelyhet hasznaltam.

Az nem serti a huvely steril es nem enged semmit sem a mehszajhoz.

De nekem 4ik hetre semmi folyasom vagy mas nem volt.

aug. 18. 15:10
 7/16 anonim ***** válasza:
10%

Minek aggódod túl? Menjél persze. De ne tegyél fel tampont, az a melegágya a fertőzésnek!

Én 3 héttel szülés után kádban fürödtem (császáros szülés, külföldön). Itthon nagy divat ez ne csinálj semmit, mert jujjj...

aug. 18. 15:14
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

A barna folyás is vér. Tehát vérzel.

Olyan sérülékeny ott lent minden szülés után. Pont egy fertőzés hiányzik még. Biztos nem medencéznék vérzés alatt, szülés utàn pár héttel.

aug. 18. 15:33
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
7# hát gratulálok. Sok eszetek van amúgy. Egyébként én is mentem már át piros lámpán, mégse csaptak el. Ennek ellenére nem ajánlom.
aug. 18. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:
84%

Nem ajánlott. Sajnos a gyermekágy szívás, nagyjából minden élvezetről le kell mondani. Se strand/wellness, se egy rendes kádfürdő, se szex, se egy kiadós edzés, de még a masszázs sem ajánlott. (Kivéve a hegmasszázst).

De sajnos amíg akár csak egy pici vérzésed is van, addig ott a seb a méhfaladon, és így fennáll a fertőzésveszély.

Cserébe szoptathatsz reggeltől estig, meg aztán estétől reggelig. Kitartás, ez is el fog múlni.

aug. 18. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!