Gáz egy 2 évest babakocsiban tolni rendszeresen?
2 éves kisfiam nagyon ragaszkodik a babakocsihoz. Szeret sétálni rövidtávon, mondjuk a szomszéd pékségbe vagy ksiboltba gyalog megyünk, de 10 percnél többet nem hajlandó sétálni. Ha viszünk babakocsit, mászik bele, ha nem, akkor sem jön, hanem megáll előttem és cipelnem kell hazáig, ami már nagyon megerőltető, mert 14 kg.
Így legtöbbször babakocsizunk, ami miatt kapom állandóan a beszólásokat a családtól, hogy így sose tanul meg sétálni.
Szerintetek tényleg rosszat teszek, ha legtöbbször babakocsival közlekedünk? Mennyi idős korban gáz már? Hogy lehet leszoktatni egy kisgyereket róla?
Tehat a kisfiad nagyon ragaszkodik a babakocsihoz, es teged megis az erdekel, hogy ki mit mond ?
Milyen anya vagy, miert nem a gyereked az elso ?
Nem teljesen ártalmatlan a babakocsi sem. Az izmokat, izületeket nem erősíti. Ezért kell már minden második gyereknek gyógytornára járni.
Szóval nem mindegy, ha pl. muszáj 2 km-re levő postára, gyógyszertárba, boltba menni a kérdezőnek és a gyerekének. Ilyen esetben nem tud mit csinálni, babakocsival gyorsabb, főleg ilyen melegben. Nem kivánságmüsor, menni kell, mert akár vidéken van egy időintervallum, hogy mikor van nyitva patika. A kérdező próbájon kötetlenül rövid távokat lesétálni a gyerkőccel. Határozza meg hogy Kicsim, a kereszteződésik, fogod a kezem, addig séta. Növelni a távokat, ahogy bírja
35, fordítva. Nem a babakocsi miatt kell gyógytornára járnunk, hanem a gyógytorna szükséglet miatt használtunk tovább babakocsit. Születéstől kapott komplex fejlesztés mellett 19 hónaposan indult el.
Volt, aki 10 hónapos korában képes volt beszólni, hogy miért tolok egy ekkora gyereket babakocsiban. Hát mert még kúszni se tudott.
3 éves koráig babakocsiztunk, de tolhattam volna az én egészségem miatt még tovább is, mert nem volt poén nagypocakkal cipelni, amikor a buszon hazafelé a gyógytornáról elaludt.
37, és te honnan tudod, amikor beszólsz/megítélsz másokat, hogy az a gyerek átlagosan vagy se fejlődik?
Nincs a gyerek homlokára írva.
Ha van lehetősége szaladgálni otthon szabadon, mert például kertes házban laknak, akkor nem hiszem, hogy ártana, ha a boltba babakocsival mennek.
És soha nem értettem, hogy egy idegen hogyan jön ahhoz, hogy megjegyzéseket tegyen bárkire az utcán? Én is jártam így, amikor a gyerekemet toltam, nem tette a kirakatba, amit tőlem kapott az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!