Mennyi idős koráig vitted a babát rendszeresen babakocsis sétára? Mikortól kellett gyalog mennie?
Figyelt kérdés
2022. aug. 31. 18:40
1/20 anonim válasza:
Három naposan már mentünk vele.
Gyalog nem KELLETT mennie soha, legfeljebb ö AKART menni. Ha nem ment, akkor beültettem a kocsiba és az kevésbé volt érdekes, ezért ha nem volt túl fáradt, akkor inkább sétált. Kb másfél-két éves kora között már egyre többet gyalogolt
2/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! A kérdés inkább arra vonatkozott, hogy mikor hagytátok el a babakocsit és sétált magától. Akkor ha jól értem, nagyjából kétéves korában.
2022. aug. 31. 18:56
3/20 anonim válasza:
Elvileg igen, de utána még sokszor vittem magammal a kocsit (ilyen ernyöre összecsukhatósat), ha sietni kellett, vagy nyügös volt, akkor beleültettem. De kb két és fél éves kor után már csak gyalog mentünk vele, kocsi nélkül.
4/20 anonim válasza:
5 hònapos koràig viselte el a babakocsit, onnantòl magamra kötöttem vagy simàn kèzben vittem. Kb. egy èves koràtòl màr elèg sokat sètàlt, 2 èvesen màr csak akkor cipeltem ha àlmos volt.
5/20 anonim válasza:
Olyan másfél éves kora körül már lábon vagy valamilyen közlekedési eszközzel (kismotor, majd futóbicikli, roller, stb) jött velem, mert terhes lettem és nem bírtam/akartam a lépcsőn cipelni a babakocsit. De hosszabb útra, pl védőnőhöz vagy kirándulni a férjem kértem meg, hogy cipekedjen, és akkor még babakocsival mentünk. Olyan 2 éves kora után, 2,5 éves kora körül szoktunk le teljesen a babakocsizásról, mármint hogy ő üljön benne, a kishúga miatt ugye alapból babakocsival mentünk mindenfelé, és ott a testvérfellépő hasznos volt, ha esetleg elfáradt menet közben.
6/20 anonim válasza:
9 hónaposan kezdett járni, onnantól hosszabb, rövidebb sétákat tettünk.Rendesen szó szerint csak 3 éves korában tettünk el a kocsit,de onnantól hogy járt keveset használtuk, csak mikor tényleg gyorsan akartam haladni.
7/20 anonim válasza:
2 éves a lányom, tavasz vége óta nem vettük elő a babakocsit. A fiam is kb. 1,5 éves korában hagyta el.
8/20 A kérdező kommentje:
Akkor nem baj, ha a 15 hónapos babával még naponta megyünk babakocsis sétákra? Igazából mindketten nagyon szeretjük. Így másfél-két órát tudunk levegőzni (nincs kertünk, terasz se), ha gyalog viszem 5 perc után már kínlódik meg le akarja venni a cipőjét. Vagy "erőltetnem" kellene jobban, hogy szokja a gyaloglást?
2022. aug. 31. 19:42
9/20 anonim válasza:
7. vagyok. 15 hónapos még pici, bőven ráér még sétálni.
10/20 anonim válasza:
Az én kisfiam most, 2 éves 2 hónaposan is néha még babakocsiban jön inkább. Szerintem teljesen rendben van, főleg, ha sietünk, messzebbre megyünk, vagy fáradt... Nem várom el tőle, hogy a felnőtt tempóhoz alkalmazkodjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!