Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz egy 2 évest babakocsiban...

Gáz egy 2 évest babakocsiban tolni rendszeresen?

Figyelt kérdés

2 éves kisfiam nagyon ragaszkodik a babakocsihoz. Szeret sétálni rövidtávon, mondjuk a szomszéd pékségbe vagy ksiboltba gyalog megyünk, de 10 percnél többet nem hajlandó sétálni. Ha viszünk babakocsit, mászik bele, ha nem, akkor sem jön, hanem megáll előttem és cipelnem kell hazáig, ami már nagyon megerőltető, mert 14 kg.

Így legtöbbször babakocsizunk, ami miatt kapom állandóan a beszólásokat a családtól, hogy így sose tanul meg sétálni.

Szerintetek tényleg rosszat teszek, ha legtöbbször babakocsival közlekedünk? Mennyi idős korban gáz már? Hogy lehet leszoktatni egy kisgyereket róla?

aug. 14. 13:04
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
37%

Mind a 2 gyerekkel 1.5 éves korig se használtuk a babakocsit.

Nekem a lányom ilyen, hogy nem hajlandó sétálni. Én meg nem vagyok hajlandó cipelni. 1-1. Úgyhogy hiszti van, majd lesátál szép távokat. 2.5 éves.

aug. 14. 13:08
 2/40 anonim ***** válasza:
68%

A lányom 3 éves koráig használta a babakocsit, aztán amikor óvodába ment, akkor mondtam neki hogy oda már nem lehet azzal menni :)

A kicsinél még nem tudom meddig fogjuk használni, ő még csak 1 éves.

aug. 14. 13:14
 3/40 anonim ***** válasza:
42%
Hát nézd, ha mindig viszed a babakocsit, sose fog leszek itthon róla. Nem kell vinni. Hisztizik? Majd abba hagyja.
aug. 14. 13:15
 4/40 anonim ***** válasza:
73%

Mi azzal járunk, két éves a fiam.

Van, hogy kiveszem belőle, és úgy sétálunk, tolom a kocsit üresen

Nem hinném, hogy ez nagy baj lenne, hogy kocsiztatom őt még mindig

Akinek nem tetszik nem nez ránk, akinek még ez fáj, az kösse be, ennyi.

aug. 14. 13:17
 5/40 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz senkivel. Simán belefér még.
aug. 14. 13:23
 6/40 anonim ***** válasza:
62%
Simán viszem pedig lassan 3. Nem kell figyelni,hogy ne szaladjon az útra,nem kell őt cipelni ha elfárad és az alsó rekeszbe be tudom tenni a bevásárlást. Buszon is kényelmesebb. Ha jön a második akkor meg az újszülött babakocsijához csatolok a nagyobbnak egy ülő részt. Tojok rá más mit gondol,ha nem tetszik neki cipelje ő a 15 kg-s gyereket.
aug. 14. 13:26
 7/40 anonim ***** válasza:
73%
Unokahúgom majdnem három éves volt, amikor megtanult járni, addig babakocsi volt. Dél európai országokban elég gyakori, hogy nagyobb gyerekek is babakocsiban vannak, csak itt elvárás, hogy minél hamarabb álljanak lábra. Nem kell erőltetni. Ameddig bele fér a kocsiba, üljön benne.
aug. 14. 13:28
 8/40 anonim ***** válasza:
69%
Aki beszólt, azzal küldd el a 20 percre lévő zöldségeshez 5 kiló krumpliért. Aztán szépen köszönd meg, amikor hazaérnek 3:)
aug. 14. 13:28
 9/40 anonim ***** válasza:
79%

Csak nyugodtan válaszold azt,hogy ha 18 évesen is babakocsiba lesz,akkor elgondolkozol,hogy elbasztad...

Ezek az emberek,semmi nem jó nekik. De ha még sokat kellene gyalogolni a a gyereknek az lenne a bajuk,hogy szegény gyereket kinzod, még nem tud annyit menni,vedd fel és cipeld!

Nyugodtan szólj oda. Aki törődik veled érteni fogja,aki még csak okoskodni akár azért nem kar,ha megy a levesbe.

aug. 14. 14:03
 10/40 anonim ***** válasza:
64%
Igen, nálunk is 2,5 éves koráig használta. Egyszerűen A-ból B-be nem lehetett vele máshogy eljutni, ha időre mentünk. Amikor ráértünk, lehetett vele bóklászni, lenn voltunk fél napokat utcán, játszótéren, de célirányosan képtelen volt jönni, mindenért megállt, nézelődött. Az orvos meg mondjuk egy (nekem) 10 perc sétára volt tőlünk, hát ahhoz már babakocsiba raktam. De ugyanúgy, ha piacra, boltba mentünk, mert különben elkóborolt volna, amíg fizetek. Most már 3,5 éves, gyönyörűen sétál velem a kezemet fogva, a piacra is már gyalog járunk, a múltkor a hatalmas területű vadasparkot sétálta végig. Hülyeség ez, hogy nem tanul meg sétálni.
aug. 14. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!