Cumisüvegről leszoktatás?
Kisgyerekek témakör, szóval nem baba korban érdekel.
Hanem nagyobb gyerek, aki ragaszkodott a cumisüveghez.
Megvártátok, amíg ő el akarta hagyni? Vagy volt valami praktika?
Az, hogy vegyünk helyette mást, amit ő választ, nem jött be, azt próbáltam. Hallani se akart róla. :D
Nem iszik mindig abból, csak este a tejet. Minden mást pohárból iszik jó ideje már.
Az én lányom múlt héten töltötte a 4-et. Rá 2 napra simán elhagyta a cumisüveget.
Pedig nem volt rajta nyomás, nem mondogattam, hogy már nagy vagy hozzá.
Este még itta a tejet belőle, reggel meg már nem kellett. (ő reggel és este ivott belőle)
Nem, nem éreztem gáznak, vagy cikinek, hogy otthon elalváshoz cumisüvegből ivott.
Azt viszont nagyon gáznak érzem, hogy a boltban jártamban keltemben olyan szülőkbe botlok akik megveszik a 1,5-2 évesnek a csomag gumicukrot,meg a tonna csokit,mert a kicsi azt akar.
Nem tömöm cukorral, kap nasit, gyümölcsöt és ha este az nyugtatja meg, hogy megiszik 1,5 deci tejet a cumisüvegből, akkor odaadom neki.
Nem a társadalomnak kell megfelelnem, hanem a gyerekem igényeinek. Szóval pontozzatok le, de leszarom, hogy mi ciki és mi nem.
Éjszaka ne ázzon a foga a tejben. Akkor akik 12-18 hónapos koruk között még szopnak (esetleg éjjel is) azoknál miért elfogadott, hogy ázik a foguk a tejben/tápszerben?
A másik meg, nem egy kisgyerek jár úgy az ovinkba, akitől 2 évesen elvették a cumisüveget, mert ez az elvárt, közülük jópár nyugtatásként rákapott az ujjszopásra. Na az ferdíti el a fogakat rendesen.
Az én fiam foga nem ázik tejben, mert az esti tej után még mos fogat.
Amúgy meg nem gondolnám, hogy ciki, hogy abból iszik.
A cumisüvegtől meg amúgy miért lennének ferdék a fogai? Egészen konkrétan 5 percet sincs a szájában.
És mint írtam, képes pohárból inni. Mindig abból iszik, kivéve az esti tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!