Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Óvodás, iskolás gyereked...

Óvodás, iskolás gyereked nyári felügyeletét hogy oldod meg?

Figyelt kérdés
Nagyszülők, napközis vagy ottalvós táborok, babysitter. Mennyire nehézség nektek megoldani?
júl. 30. 13:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Tábor, szabadság (nyaralás), nagyszülő/nagynéni, bébiszitter.

Ebben a sorrendben.

Szerencsénk van, mert a család szívesen segít.

júl. 30. 13:41
 2/15 anonim ***** válasza:
82%

Tegnap kezdődött az oviban a nyáriszünet, eddig jártak.

Ezen és a jövőhéten mamánál vannak

Utána héten velem lesznek otthon

4.héten velem és apával, ekkor megyünk nyaralni.

5.héten apával lesznek otthon

júl. 30. 14:34
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

"Mennyire nehézség nektek megoldani?"

Semennyire, mindketten home officeban dolgozunk a párommal és rugalmas a munkaidő, az sem baj ha pár órát munkaidőben a gyermekeimmel foglalkozom.

júl. 30. 14:38
 4/15 anonim ***** válasza:
88%
Nekünk jó, én tanár vagyok, a férjem home officeban dolgozik. Eddig úgy nézett ki, hogy a férjem volt vele amíg bejárós időszak volt, de a gyerekek már nem jártak iskolába, aztán én voltam vele végig mostanáig. Lesz egy hét, amikor nyaralunk, aztán kezdődik a bejárós időszak megint. Akkor két napot lesz vele a férjem, amikor nekünk értekezlet van, egyébként jön be velem termet díszíteni meg pakolászni :)
júl. 30. 14:48
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Itthon vagyok, úgy. Otthagytam a munkahelyem áprilisban.
júl. 30. 15:33
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Baromi nehéz nagyszülők nélkül. (Illetve egy volt, de csak pár napot vállalt.)

6-7 hét napközis táborral tudtuk minden nyáron megoldani, ami egy kisebb vagyon.

13 évesen maradt itthon először, de akkor még kockul egész nap, így idén is több hét napközis táborba ment 14 évesen.

júl. 30. 16:46
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Minden nyáron van ez a kérdés, lehet olvasni rá 30-40 választ, amelyek kb. ugyanazt a néhány lehetőséget írják le. Nagyszülők, szülők, egyéb rokon, tábor, bébiszitter.
júl. 30. 17:07
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Óvoda még viszonylag egyszerű, mert ott csak 5 hét szünet van, és aki végképp nem tudja megoldani, vagy ügyeletes óvoda.

Majd a suli nehezebb lesz. Azért olyan 10 éves korig nem nagyon szabadna őket egyedül hagyni, de hát a szükség nagy úr, mi bizony egyedül voltunk.

Ott kb. június végégi még szokott lenni ügyelet, aztán 2 hónapot kell valahogy megoldani.

A tábor szerintem nem megoldás, annyira drága, és már vidd el 4-kor a gyereket, inkább csak az élmény miatt vittem a gyereket. Nagymama nálunk sem volt opció, szóval mi felváltva vettünk ki szabit a férjemmel.

Esetleg fizetős babysitter.

júl. 30. 17:17
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Oviba nem volt gond, mert 2 hét zárás volt, akkor vettük ki a szabink és nyaraltunk.

Elsőben és másodikban 1-1 hét tábor volt, utána apukámnál volt. Ő sajnos meghalt mikor harmadikos volt a fiam. Utána mikor felkelt átment anyukámhoz. Negyedikes korától el van egyedül.

júl. 30. 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Régebben szabi-mamák-táborok, az ovisnak tábor helyett ügyeletes csoport, nem volt gond.

Mostanság már kamaszodnak, szabi-mamák-táborok-home office, akár magukban is elvannak, de örülök, hogy nincsenek egyedül idehaza hetekig.

júl. 30. 18:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!