Lehet már fogat mosni?
Az első fogtól kell fogat mosni!! Nem 16 hónaposan kell elkezdeni!
Fluoridmenteset lenyelheti. Pl Nenedent. Nem kell kiköpni.
Nem köpi ki a fogkremet. Vannak olyanok, amiket le lehet nyelni. Én a weledásat ajánlom, mert a többiben gyakori az édesítőszer. Nekem nagyon furcsa ha a fogkrem édes. A weledas is finom, de nem cukros vagy édesitőszeres. Dm-ben kapható. De sok mas is van, olvasgasd el őket.
Amugy az első fogak kibújásátol ajanlott mosni a gyerek fogat, az én lanyomnak ilyenkor mar 16 volt. Én fél eves kora óta mosom, mert akkor bújtak ki az elsők. Eleinte fogkremet nem raktam ra, mert még alig volt hozzataplalas, inkabb csak hogy szokja, de 8-9 hós koratol egy keveset igen, 1 éves kora ota normal üzemben mosunk fogat, hiszen volt foga es mar majdnem azt ette amit mi...
Újra húzhatós gumis, apró sörtés tisztítóval már az első fogak kibújásakor ápoltam az ínyét is. Aztán szépen lassan, amint egyre több foga lett, fogkefe, majd fogkrém is. Lenyelheti, de hamar megtanulhatja kiköpni is. Gyerektől függ.
Lényegében már rég elkezdhettétek volna.
Remélem csak troll vagy !! Az első fog kibújása után KELL mosni !
Magyarországi szájhigiénia … Ennyi ésszel van ez az ország ilyen szinten
Miért hordjatok le a kérdező T?
Írjatok nagybetűvel, hogy KELL fogat mosni, és azért a stílus sem semmi
És ha eddig nem mosta történt?
Börtönbe zárják?
Majd mossa ezentúl...
Mit akadtok ki minden szaron?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!