Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az normális hecc a gyereknél...

Az normális hecc a gyereknél hogy rádkapcsolja a lámpát(valqmit csinálsz sotétben erre lekapcsolja direkt), ha ki akarsz menni becsukja elotted az ajtót meg ezek?

Figyelt kérdés

Kb ovodaskortol tizenéves koron át ugy viccbol?

Más gyereke is ilyen?

Állandoan ideges vagyok ilyenkor de nem mulik el benne.

Ez személyiség?

júl. 23. 07:52
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Azok utálják a gyereküket akik ezt másokra vetitik ki!
júl. 23. 11:02
 22/35 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, nekem nincs gyerekem, viszont tényleg úgy tűnik, mintha csak teherként tekintenél rá és mindenben zavarna
júl. 23. 11:17
 23/35 A kérdező kommentje:
Látszik hogy nincs. Akkor tudnád hogy az anyaság nem mindig vattacukor. Es hányinger kiragadott pillanatokból itélkezni meg az egészre ráhúzni.
júl. 23. 11:23
 24/35 anonim ***** válasza:
87%
Talán egyébként nem kap tőled eléd figyelmet, ezért rosszalkodással éri el, hogy figyelj rá, reagálj rá, még ha az szidás is?
júl. 23. 11:43
 25/35 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem te vagy a zoknis, akinek a gyereke nem tudja felvenni a zoknit és talán 9 éves ? Meg akinek a gyereke labdazik a házban, vagy mi is volt

Meg aki a gyereket állandóan alázza itt gyakorin...

Elb@sztad a nevelését , nincs ezen mit szépíteni

Magadban keresd a hibát.

júl. 23. 12:36
 26/35 anonim ***** válasza:
79%

Pont arra a kérdezőre gondoltam én is!

júl. 23. 12:40
 27/35 anonim ***** válasza:
86%

26, ő az , biztosan

Ugyanaz a stílus, ugyanúgy a gyereket szidja...

júl. 23. 12:40
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Most végül is hány éves? Mer 1,5-2 évesnél gyakran előfordul ilyen viselkedés, türelemmel, de határozottan le kell szoktatni. Ha kisiskolás vagy tizenéves, akkor nagyon nem normális. Egyszer nevelő célzattal én is rákapcsolnám a lámpát vagy becsapnám előtte az ajtót, aztán elmagyaráznám, hogy pont ilyen idegesítő mikor ő csinálja
júl. 23. 18:27
 29/35 anonim ***** válasza:
6%

Nem, nem én vagyok ő.(25ösnek)

Annyi a közös, hogy az ő gyereke is problémás. Annakidején nekem azt mondták erre, hogy autisztikus tünet, hogy “nem tudja mi vicces, hol a határ”. Marhaság, csak lassabban fogta fel, már majdnem mindig tartja a határokat. Oviban pl vicces volt neki, hogy nem megy be az udvarról 4 évesen, az óvónőt akarta, hogy elkapja, kergetőzzenek. Engem is szivatott úgy, mint téged, cukkolt. Én nem cukkoltam, csak alkalmanként, nagyon ritkán, nem a természetem.

Egyébként az enyém sem ül mellém ügyintézésnél, az másik érintett felnőttnek van fenntartva, nem 9 évesnek, hogy végighallgassa a felnőtt dolgokat és belekérdezzen, beszélgessen, nincs ott dolga egyszerűen. Vár a gyereksarokban, de leginkàbb olvas a helyén ülve, 3 méterre tőlem.

Van itt egy közeg, nem kell velük foglalkozni, csupa sérült gyerekkorú felnőtt, akik itt vernék le a dolgaikat.. normális, hogy ideges vagy, fordulhatsz ezért másokhoz. Nagyon szigorúan, sokáig tartsd a határokat, az enyémnek már csak ritkán kell mondani, hogy “határ”, és máris felfogja, hogy vissza kell venni. Ilyen a személyiségük, nem nyugis csendes lassú gyerekek, velük nehezebb.

Legutóbb mondtam neki, hogy én is szivatni fogom, ha ő is. Nem hitte el, mikor kínos helyzetbe hozott elmesélve a dolgaim(10 évesen röhögve), elmeséltem egyet az övéiből. Aztán én voltam a szemét. Mondtam, hogy abbahagyom, ha nem szivat ès éget be, erre azt mondja akkor inkább mondjam, ő többet tud. (Pukisat mesélt). Nyilván nem először fordult elő, millió magyarázáson, hogyan esik túlvagyunk. De szerencsére csak ritkán jön rá a bolondóra, ki fogja nőni idővel

júl. 23. 20:40
 30/35 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, te szerencsétlen, elfelejtették nicket váltani :D

Azért ez így elég ronda bukta lett. :D

júl. 23. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!