13 hónapos baba állandóan a lámpát kapcsolgatja, normális ez?
Kedves anyukák, saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy látott e már valaki ilyet babánál.
Kisfiam most lesz 14 hónapos és már elég régóta tudja hogy mire való a lámpa kapcsoló és reggel miután felébred az első dolga hogy fel kapcsolja. A házban levő összes kapcsolóval gyakran csinálja, kapcsolgatja őket, illetve ajtók nyitogatasa is kedvelt nála. Monoton viselkedés és aggódom. Egyébként jól eljatszik bármivel, szereti a játékait is, könnyen le köthető baba.
1 év fölött nem baba, hanem kisgyerek
De ekkora gyereknek nem szabadna megengedni, hogy árammal játsszon.
Részéről nem beteges, de a szülőkkel baj van.
Kedves első válaszoló, a kérdés nem az volt, hogy kisgyerek- e. :)
nem az árammal játszik, hanem a villany kapcsolóval ahogy írtam, és írtam hogy aggódom szóval ebből egyértelmű lehetne hogy nem szeretném megengedni neki, de csinálja :) köszönöm a választ.
Köszönöm a válaszokat,
Kedves 3-as válaszoló, amint írtam, saját tapasztalatokat várok, esetleg lattal e már hasonlót. Ha ebből arra következtetsz hogy autista alá tudnád e támasztani stb .. szóval nem ezt a választ vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!