Másnak is ilyen a 2 évese?
Figyelt kérdés
Fiam amióta 2 éves egyszerűen nem bírok vele. Mindent magának akar csinálni, öltözni,pelenkát cserélni, sétálni, kaját csinálni stb... Persze, hagyom neki, hogy csinálja, de még azt sem engedni, hogy megmutassam neki, hogyan kell. Aztán, ha nem sikerül neki, akkor elkezd hisztizni, amit próbálok jól kezelni, de néha már kiborít. Séta közben kirantja a kezét a kezemből és elszalad, ami rohadt veszélyes, azóta sokkal erősebben szoritom a kezét, eddig olyan szépen fogta a kezemet. Ha hazajovunk bárhonnan, olyan hisztit lever, földön fetreng percekig. Meg vigasztalom, aztán megnyugszik. Ellök engem a bejárati ajtótól, hogy én ne menjek oda, amikor hazajovunk. Alvásnál lemászik az ágyból, ott hagy, most ez miatt megint ringatva kell őt elaltatni, pedig már ez is szépen beállt nála. Ráadásul mindig azt csinálja, amit nem szabad. Kapcsolgatja a villanyokat, ég a villany mindig mindenhol a házban, és az osztrák áramárak nem éppen barátságosak. Hiába szólok rá, mintha a falnak beszélnék. Nyugtassatok meg, hogy nem csak az én fiam kergült meg 2 éves korára, amikor már végre minden rendben ment.júl. 18. 09:36
1/4 anonim válasza:
Enyém 3, annyival rosszabb ha valami nem tetszik neki megüt minket (leállítjuk de az oviba is verekszik).
2/4 anonim válasza:
Másnak is ilyen a 2 évese?
Szerencsére nem 🤷
3/4 anonim válasza:
Teljesen normális gyerek. Az én kislányom is ilyen, de hullámokban. Következetességgel elég gyorsan túl vagyunk egy-egy ilyen hullámon. Aztán majd jön másik. Attól is függ milyen napja van...
4/4 anonim válasza:
Nekem a 3 éves fiam is ilyen. A nagyobb lányaim nem csinálták ezt. Többemberes gyerek sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!