Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Másnak is ilyen makacs a 3 évese?

Másnak is ilyen makacs a 3 évese?

Figyelt kérdés
Sír nekem, hogy köhög, én meg keverek neki fincsi ACC-t, de nem hajlandó meginni. Azt mondta inkább köhög. Annyira felidegesít, hogy nem bírok adni neki gyógyszereket. Pedig amúgy annyira értelmes gyerek, de annyira makacs ilyen téren hogy megőrjít. Mégis hogy adjam neki ezeket? Két évesen simán megitta. Most meg csakazértsem. 😡
2023. febr. 3. 07:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
68%
Igen, 4 éves, multkor az antibiotikumot úgy adtuk be neki hogy a férjem lefogta és lenyomtuk a torkán a fecskendővel..majd megfulladt de akkor se enné meg magától.
2023. febr. 3. 07:40
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk egyszerűen tegyétek bele fél deci,deci őszilébe vagy olyan innivalóba amit szívesen megiszik.Annélkül persze, hogy megmondanátok neki.Simán meg fogja inni, lehet még boldog is lesz és nem lesz dráma.
2023. febr. 3. 07:42
 3/18 anonim ***** válasza:
12%
Húú, 1-es. Ha nem megy ésszel, majd megy erővel?!
2023. febr. 3. 07:51
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

Azt azért nem mondanám, hogy az ACC fincsi... A lányom 2,5 éves, de ő simán beveszi a köhögés elleni sziruppot rendes kanálból, meg az antibiotikumot is. (fecskendőbe felszívom, onnan átrakom a kanálra)

Nekem nem működik az, hogy belerakom italba mert megérzi az izét és nem issza meg. Igen, az acc-t is.

2023. febr. 3. 07:52
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

#3 Igen, képzeld

Bármibe teszem azonnal megérzi, és ki is köpi.

Másképp hogy adnád be??? Adj akkor tippeket..

Kb 2 éves koráig elfogadta ezeket

Inkább lenyomom a torkán mint úgy járjon mint ismerősöm gyereke, aki nem szedte be, ráhagyták, olyan fülgyulladása lett hogy meg kellett műteni és trombózist kapott, 6 hét kórház, utána 2 hónap otthon.

Múltkor volt egy kérdés ahol anyuka leírta hogy nem tudja beadni a gyereknek a gyógyszert mindenki azt írta, ne uralkodjon rajta a gyerek, ha más nem le kell nyomni a torkán. Na most én ezt írtam, most ez a baj 😂😂

2023. febr. 3. 08:00
 6/18 anonim ***** válasza:
88%

Én gonosz vagyok.

Mikor a 2,5 éves lányom (aki körmondatokban beszélt és értett mindent) 2x csapta ki a kezemből Nurofent úgy vergődött, hogy nem hajlandó bevenni közöltem vele, hogy másképp én nem tudok rajta segíteni, csak a gyógyszerrel, úgyhogy az éjszaka hátralevő részében legyen kedves magában szenvedni, engem hagyjon aludni. 1 perc múlva bevette és természetesen vele maradtam, amíg le nem ment a láza és el nem aludt.

Már 8 éves és azóta sincs ilyenből balhé.

2023. febr. 3. 08:08
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Én is gonosz vagyok és erőszakos. Amíg nem vette be, nem ment sehova. Ha hiszti volt, akkor sem. A gyógyszer nem választható, hanem kötelező. Pár hiszti után abban állapodtunk meg (mivel nálunk sem jött be, hogy beletesszük valami italba), hogy beveszi, és amint lenyelte, iszik rá valami jóízűt. Talán ezt még ő is találta ki, és onnantól nem kellett huzakodni.
2023. febr. 3. 08:17
 8/18 anonim ***** válasza:
69%
1-es vagyok, mi órákig szenvedtettük, akkor se veszi be, hiába beszélünk a lelkére, fogát összeszorítja és nem, hiába a beszéd, szerencsés akinek a gyerekét meg lehet törni..
2023. febr. 3. 08:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
4 éves lányom is ugyanez. Sajnos erőszakosnak kell lenni, mert például a szemcseppet vagy orrcseppet máshogy nem lehet beadni neki. Meg kell tanulnia, hogy erre szükség van, bármilyen rossz.
2023. febr. 3. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Fiam volt ilyen. Útált minden folyékony gyógyszert... még a teát se szereti.

Sőt a normaflore-t se itta meg ha megérezte a vizen...

Ketten lefogtuk, fecskendővel a szájába...de akkor még kifújta.

Na de azért túlélte 😀

Lányom makacs, de a gyógyszer bevételt meg lehet vele beszélni... nem kedvence, de ha muszáj akkor muszáj. Elég neki annyit mondani, hogy akkor nem mehet óviba.

2023. febr. 3. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!