Másnak is ilyen makacs a 3 évese?
Azt azért nem mondanám, hogy az ACC fincsi... A lányom 2,5 éves, de ő simán beveszi a köhögés elleni sziruppot rendes kanálból, meg az antibiotikumot is. (fecskendőbe felszívom, onnan átrakom a kanálra)
Nekem nem működik az, hogy belerakom italba mert megérzi az izét és nem issza meg. Igen, az acc-t is.
#3 Igen, képzeld
Bármibe teszem azonnal megérzi, és ki is köpi.
Másképp hogy adnád be??? Adj akkor tippeket..
Kb 2 éves koráig elfogadta ezeket
Inkább lenyomom a torkán mint úgy járjon mint ismerősöm gyereke, aki nem szedte be, ráhagyták, olyan fülgyulladása lett hogy meg kellett műteni és trombózist kapott, 6 hét kórház, utána 2 hónap otthon.
Múltkor volt egy kérdés ahol anyuka leírta hogy nem tudja beadni a gyereknek a gyógyszert mindenki azt írta, ne uralkodjon rajta a gyerek, ha más nem le kell nyomni a torkán. Na most én ezt írtam, most ez a baj 😂😂
Én gonosz vagyok.
Mikor a 2,5 éves lányom (aki körmondatokban beszélt és értett mindent) 2x csapta ki a kezemből Nurofent úgy vergődött, hogy nem hajlandó bevenni közöltem vele, hogy másképp én nem tudok rajta segíteni, csak a gyógyszerrel, úgyhogy az éjszaka hátralevő részében legyen kedves magában szenvedni, engem hagyjon aludni. 1 perc múlva bevette és természetesen vele maradtam, amíg le nem ment a láza és el nem aludt.
Már 8 éves és azóta sincs ilyenből balhé.
Fiam volt ilyen. Útált minden folyékony gyógyszert... még a teát se szereti.
Sőt a normaflore-t se itta meg ha megérezte a vizen...
Ketten lefogtuk, fecskendővel a szájába...de akkor még kifújta.
Na de azért túlélte 😀
Lányom makacs, de a gyógyszer bevételt meg lehet vele beszélni... nem kedvence, de ha muszáj akkor muszáj. Elég neki annyit mondani, hogy akkor nem mehet óviba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!