Másnak a gyereke is szégyenlős mások előtt?
Az enyém meg se szólal. Kell némi idő mire feloldodik.
Azt mondták ez nem normális,mit tudok tenni azon kívül, hogy hordom gyerekek közé? Meg nem óvodás
Felnőtt emberben is gyakori az ilyen.
Valószínűleg ha gyakrabban viszed, hozzászokik a helyzethez, és mindig kevesebb idő kell majd neki, hogy feloldódjon.
Hogyne lenne normális, csomo gyereknek kell idő míg feloldódik
Hany éves?
Aki azt mondta, hogy nem normális, az a nem normális. :-)
Még nem óvodás? Tehát 2,5-3 év körül van? Ennyi idős korban a gyerekek 80%-a olyan, mint a tiéd. Ha pedig előbb-utóbb feloldódik a társaságban, akkor meg végképp nincs vele semmi gond.
Ha ilyen gyereket még nem làtott, akkor biztos kevés gyereket làthatott koràbban.
A gyerek amúgy nem cirkuszi majom, nem kötelessége magàt produkàlni senki előtt.
6-ra:
Hát elég szomorú, hogy normál kétgyerekes szülőként nagyobb tapasztalatom van a gyerekek viselkedését illetően, mint neki. Én ui. már láttam ilyen gyereket, sőt az egyik gyerekünk szintén nagyjából ilyen volt.
Pont most jöttünk haza orvosi vizsgálatról.
Az én csacsogós, huncut kisfiam megállt az ajtóban, megfagyott, nem beszélt, 30 perces vizsgálat volt, nem huncutkodott, óvatosan játszott az elé tett játékokkal.
Szerintem TELJESEN normális, hogy kell neki idő hogy feloldódjon. Itthon bezzeg a csillárról kell leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!