Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem lehet neki nemet mondani...

Nem lehet neki nemet mondani mert akkor annyira nagyon hisztizik, verekszik, rugdos... Hogy változtassak rajta? 3 éves fiú.

Figyelt kérdés

júl. 17. 16:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk neveld meg. Ha eddig nem voltak határok, akkor kemény menet lesz, beszélgess vele sokat. Vizsgálaton voltál vele, neurotipikus vagy van valami ?
júl. 17. 16:37
 2/18 anonim ***** válasza:
47%
És? Újdonságként ért, hogy a dackorszakban hisztiznek?
júl. 17. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Kb 1,5 éves lemaradásban van akkor a neveléssel.

Kezd el mert a fejedre fog nőni

júl. 17. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
40%

Egyszer kell jó alaposan megpofozni, és nem fog hisztizni.

De jajajj jujujjj nem szabad bántani. Hát majd ha kicsit nagyobb lesz és elvágja a torkod, amikor nem tetszik valami, akkor már késő lesz igazat adni nekem.

júl. 17. 17:11
 5/18 anonim ***** válasza:
82%

Két éves a fiam.

Ha én azt mondom, hogy nem, az akkor is nem marad, ha kiveri a nagy hisztit..

Ezt csináld te is.

júl. 17. 17:12
 6/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem értem, hogy jutottunk el oda, hogy ezt egy felnőtt ember tűrje! Ha én egyszer is megütöttem-rúgdostam-csíptem-haraptam volna a szüleim, koromtól függetlenül biztos megkaptam volna a magamét. Ja és csakis egyszer! Határokat húzni, reménykedj, hogy még nem késő!
júl. 17. 17:35
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy nem lehet neki nemet mondani? Ha nekem a szüleim azt mondták, hogy nem, akkor az bizony az is volt. Következetesség!
júl. 17. 17:40
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

A nem az nem.

Ha hisztizik, látványosan nem figyelek rá, otthagyom, hisztizzen magának(3 lesz)

Ha erőszakos lesz, mert előfordul, mehet szégyellni magát(mint az oviban a sarokban).

Verésben nem hiszek, azzal a hisztit nem tudod megállítani.

júl. 17. 17:48
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Következetesség!

A nem valóban nem legyen, hiàba hisztizik. Határozottan megfogni a kezét/lábát ha üt/rúg, szemébe nézni és elmondani, hogy akkor sem és ilyet nem szabad csinálni, fejezze be! Higgadtan kell kezelni, de határozottan.

júl. 17. 18:27
 10/18 anonim ***** válasza:
73%
Nevelésel és ha Meg akar rugni elkapod a lábát, ha megüt elkapod a kézét és erélyesen rá szol.
júl. 17. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!