Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, ha szabin vagytok,...

Anyukák, ha szabin vagytok, akkor is veszitek a gyereket bölcsibe/oviba?

Figyelt kérdés

Ha úgy alakul, hogy szabin vagytok, mert ki kell venni, olyankor viszitek a gyereket, vagy otthon marad veletek?

Szóval nem olyan esetben, hogy mondjuk szabit vesztek ki, mert elintézni valótok van. Hanem amikor úgy vagytok otthon, hogy semmi dolgotok.

jún. 21. 16:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Nem hetekre gondoltam.

Nálunk most ki kellett vennem 2 napot, ami a hétfő és a szerda, kedden alapból nem dolgoznék.

És arra gondoltam, hétfőn és kedden marad itthon, szerdától viszem.

Csak a bölcsiben furán néztek rám, hogy miért nem viszem.

jún. 21. 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Általában okkal voltam szabin.

De volt olyan, hogy annyira de nagyon vágytam egy nyugis napra, hogy eljöttem szabira, a gyerekek meg mentek oviba. Természetesen nem 4 óra után hoztam el őket, hanem hamarabb. De ez az 5 év alatt (2 gyereknél összesen) egy kezemen meg tudnám számolni, hány ilyen volt.

Utolsó 2 évben az is benne volt, hogy gyerekek között ne legyen irigykedés, hogy az iskolás megy az ovis meg otthon marad.

jún. 21. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
A kerdest sem ertem. Az osszes szabim,mind a 38 a nyari oszi teli szunetekre van elteve. Magamra? Vicc. Hogy? Mikor? Kinek van annyi szabija? Kene vagy 80 nap,hogy magamra pazaroljam el.:((
jún. 22. 07:25
 14/17 A kérdező kommentje:

Rugalmas munkaidőben dolgozom, így tudom tologatni a napokat. A férjem is hasonlóan dogozik, így amikor a kicsi beteg, max 1-2 nap szabival meg tudjuk oldani. Táppénzen emiatt nem is voltam idén.

És mivel így megoldjuk, meg nyilván van alapból szabad napunk, így bent maradnak a szabik. Amiket ki kell venni. Van kötelező szabi is, karácsony körül. De a többit ki kell venni év közben. És néha szólnak, hogy na akkor most ki kéne venni 1-2 napot.

jún. 22. 07:45
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
Egy-egy ilyen nap van, olyankor viszem. A nevelőknek sosem számolok be arról, hogy épp dolgozok e vagy szabin vagyok, semmi közük hozzá.
jún. 22. 08:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy neki jól esik.

Azért is gondoltam, hogy maradjon itthon, mert kedden a férjem is itthon lesz, meg a nagylány is, így el tudunk menni strandra. Ha már nyári szünet van. :)

jún. 22. 10:34
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, viszem, mert az egynapos-kétnapos szabikat okkal veszem ki, hogy elintézzek olyat, amit máskor pl nincs időm, nem körmöt reszelgetek :D

Szóval, ja, persze megy olyankor is.

jún. 22. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!