Oviba vittem, mert az kötelező, bölcsibe nem vittem.
jún. 21. 16:35
3/17 anonim válasza:
Pl ha egy hét szabin voltam egyben akkor 1 vagy 1,5 napra bevittem.
jún. 21. 16:42
4/17 anonim válasza:
Nincs annyi szabim, hogy ok nélkül kivegyem, így 99 %-ban azért veszem ki, mert nevelésmentes nap van, vagy vinni kell valamelyik gyereket valahova..., így számomra elméleti a kérdés. De ha nagyon sok napom lenne, nem vinném ilyenkor a gyerekeket. Oviba sem. Nem annyira kötelező az, bármikor igazolhatom a napját, nincs korlát mint a suliban.
jún. 21. 16:44
5/17 anonim válasza:
Az attól függ, azért, mert nincs elintéznivalóm, nem azt jelenti, hogy semmi dolgom.
Májusban voltam pl. egy hét szabin, nagytalarítottam és rendbevágtam a kertet, ez elég sok meló volt egyben, szóval eszembe sem jutott nem vinni, mert akkor nem tudom megcsinálni.
jún. 21. 16:54
6/17 anonim válasza:
Mi még bölcsi előtt állunk, de szerintem nem ördögtől való, ha egy anyuka ilyenkor kivehetne néhanapján egy-egy nap igazi szabit, amikor csak magával foglalkozna és feltöltődne, és ettől nem is kéne magát szaranyának éreznie.
jún. 21. 16:56
7/17 anonim válasza:
Nekem kevés ilyen van, gyakorlatilag szerintem nulla, szinte mindig valami miatt veszek ki szabit, így ha valami csoda folytán lenne egy hét, amíg senki nem beteg, nincs az égvilágon semmi teendő, akkor fix, hogy magamra fordítanám.
jún. 21. 18:05
8/17 anonim válasza:
szabit mindig nyaralásra vettem ki vagy mert elkelett intéznem valamit .
jún. 21. 18:09
9/17 Derjaderja válasza:
4-hez csatlakozva, a kérdés akadémiai. Örülünk ha a szüneteket kivesszünk.
De egy példa: páromat nem osztották be jövőhéten hétköznap nappalra (ez csak sima mázli) .
Mivel előző hónap végén derül ki a beosztás, már mindkét gyerek be volt jelentve (saját ovi illetve ügyeletes bölcsi), de amikor kiderült, kikértük mindkettőt és mától kikiáltottuk a vakációt.
Nálunk év elején le kell adni q szabitervet így az enyém gyakorlatilag a szünetekre van kikerve. Volt 2 nap online kurzus arra nem marasztaltam itthon őket, de ennyi.
jún. 21. 18:15
10/17 anonim válasza:
Bölcsibe nem vittem, oviba viszem, de előbb elhozom. Amúgy nagyon ritkán adnak ki 1-1 nap szabit, ha éppen nincs olyan nagy munka. Olyan, hogy én heteket itthon vagyok, na olyan nincs.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!