Adnál reggelit a gyereknek ebbe az esetbe?
Ahogy írják, nem mindegy az idő.
Az enyémek 6-kor kelnek maguktól, azért onnan messze van még a fél 8-8, hogy addig éhezzenek.
Kakaót meg eezembe nem jutna adni reggelire, éhgyomorra, baromi rossz a hasnyálmirigynek, nem tudom, ez miért nem érdekel sok szülőt, pedig a csapból is ez folyik, hogy reggel a legérzékenyebb az inzulintermelés, nagyon rossz szokás full szénhidráttal indítani a napotm
14
A kakao full szénhidrát? Nyilván, ha tele nyomod cukorral. De épeszű ember nem teszi.
17
A szojatejben 1,2g szénhidrát van, a holland kakaopor szénhidrát tartalma pedig egy evokanalra 1.1 gr 2dl-re számolva egy evokanal kakaóval az 3,5gr . Amúgy mi a káros benne? Az, hogy iszik valami meleget/hideget reggel? Ha megfeszített egy peksutit, azzal kevesebb szénhidrát kerül be és nem alakul ki semmi rossz szokas?
Ne a kakaót meg a péksütit versenyeztessük nyilván. Ràntotta, sonkás kenyér korpás kenyérrel (az én kétévesem megeszi), zöldségek, házi zabkása gyümölccsel... Van millió más opció, ami jobb mint a kakaó meg a péksüti.
(Ez a szójatejes kakaó, iható édesítés nélkül (komolyan kérdezem)? Hiába van a holland kakaóban csak pici szénhidrát, ha cukrot kell mellé tenni, gyors felszívódású lesz. Fura nekem ezzel érvelni.)
19
Minden iható edesitas nélkül, ha ahhoz van valaki hozzászokva. Átlag ember a Nesquickre asszocial a kakaorol-mas meg szojatejes sima kakaora cukor nélkül. Semmivel nem rosszabb a rántottánál meg a korpás kenyérnél -ez utóbbit mondjuk az átlag 2 éves nem eszi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!