Adnál reggelit a gyereknek ebbe az esetbe?
Attól függ mikor kel.
Nálunk 6-6:30kor kelt és egyből éhes volt. Mindig evett itthon (nem, nem kakaót, mert az csak a vércukorszintet nyomja az egekbe), tojást vagy zabkását. 8:30-45 között kezdtek reggelizni. Tízórainak cukor nélküli gyümölcstea és gyümölcs volt. Aztán 11:30-45 között kezdtek ebédelni. Mai napig igényli a “dupla reggelit”. Annyi hogy az oviban csak ritkán van tízórai (az mindig gyümölcs).
Igen.
Én sosem reggeliztem, a lányomat viszont tudatosan szoktattam rá, hogy reggelizzen, mielőtt elindulunk bárhova. Nálunk a bölcsiben 8- kor reggeliznek, 9:30 tízórai, 11:15 ebéd. Itthon 7 körül eszik. A bölcsiben általában csak a kakaót issza meg,
Szeptembertől ovis, ott nem lesz reggeli, csak tízórai. Így külön örülök, hogy igényli az itthoni reggelit
"Bölcsibe érkezéskor kapnak reggelit..."
Na és az mikor van? Reggel mikor kel, mikor adnál neki enni, mennyi ideig eszik, mennyi idő a bolcsiig az út?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!