Mit adtok a hányós gyereknek enni?
3 gyerek utan meg nem tudod, hogy ha hany akkor nem adunk semmit ??
Mikor hanytak utoljara ?
"3 gyerek utan meg nem tudod, hogy ha hany akkor nem adunk semmit ??"
És akkor egy hetes hányós-hasmenéses betegség alatt ne kapjon enni és haljon éhen?
Ha nem kívánnak semmit akkor semmit.Hamarabb is gyógyulnak ha pár napig nem esznek.Ha mégis, lehet ropit, kukit, háztartási kekszet és a többit amit már előzttem leírtak.
A folyadék viszont fontos.Lehűtött àsványvizet kortyonként kiskanállal.
Ha semmi nem marad meg bennük a nagyobbnak Deadalon tablettát, a kicsiknek kúpot lehet adni.
Kóla, nem hidegen, úgy hogy kikevered a szénsavat belőle. Apró kortyonként, vagy kanalazva. Elmúlik tőle a hányinger.
B6 vitamin is hányáscsillapító hatású. Magnézium pezsgőtablettában szokott lenni elég.
Mentatea is nyugtatja a gyomrot. Kevés cukorral, citrommal.
Ezek a cukros löttyök adnak annyi kalóriát, hogy ne legyen gond.
Enni akkor adj nekik, ha kérik. Ilyenkor nem jó erőltetni az evést. Kezdetnek valami könnyű: sós ropi, üres pirítós, ebédre egy kis főtt krumpli. Éhen nem halnak, inkább a kiszáradás miatt kell aggódni.
Pár nap alatt átszalad rajtuk a vírus, utána a kanalat is megeszik.
Kóla kikevert zsánsavval - ez nekem segít.
- reszelt alma, vagy banán (az mondjuk puffaszthat)
- húsleves, zöldségleves
- egyébként meg amit kívánnak, ha semmit, akkor semmit
Én ilyenkor maximum jeges tea, hideg víz, vagy kóla, és maximum valami egyszerű leves, semmi szilárd.
Én amit kívánt, adtam neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!